Inspiration til DIY opslagstavle

Ting jeg har lært af mit barn #3 – at kysse

Overskriften kan måske lyde som om jeg ikke har kysset før jeg fik min datter.
Dét har jeg. Særligt meget på hendes far.
Men før jeg fik hende troede jeg, at JEG var vild med at kysse.
Min datter har dog fået mig til at indse, at jeg har fundet min overmand, og at man altid kan up’e sin kyssegame. Hun har med andre ord fået mig til at tænke lidt mere specifikt over kunsten at kysse.

KYS er dejlige, gode og vigtige. I følge Kære Børn kysser 89% med børn i alderen 0-1år barnet på munden, og dén procentsats er jeg en del af. Jeg har fra dag 1 kysset hende på munden. Men det er altså ikke blevet mindre dejligt med tiden – for nu er hun altså i en alder, hvor hun ofte kommer mig i forkøbet og kysser mig først.

Følgende liste gælder altså min datters og mine kys, men listen kan nemt overføres til din partner eller hvem du nu kysser på jævnlig basis 😉

Her er hvad jeg har lært af min datter om kys (eller er blevet mindet om):

  • Kys har ingen tid og sted!
    Min datter sover ikke så godt pt. (okay, hun har nok aldrig gjort det, men dét med at tænke i perioder giver altså meget håb for at det lysner 😅), og derfor ender hun ofte i vores seng for tiden. MEN det betyder altså, at hun (halvt i søvne) kan vende sig om mod mig kl. 3.33 og give mig et ORDENTLIG kys lige på munden – eller hvor hun nu rammer i mørket.
  • Kys er bedst med åben mund – våde kys er bare de bedste 😜
  • Kys får altså lige en ekstra dimension, hvis man siger “mmmmmmh” imens!
  • Kys skal gerne akkompagneres med en masse andre kærtegn – det sig være kys på halsen, kram, vælte omkuld eller andet godt. På den måde varer kyssene også længere. Og herudover: Til selve kysset øger det kvaliteten, hvis man fører hænderne om bag hovedet på den du kysser, og holde hænderne her, mens kysset finder sted 🖐🏻
  • Start altid morgenen med et ordentligt kys.
  • Man kan ikke kysse for meget. Punktum.

fullsizeoutput_5cd

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til DIY opslagstavle