It's official... men hvorfor lige mig?

Tirsdagens tip: gratis fotos (til væggen)

Hej derude 🙋🏻‍♀️
Jeg har ikke sovet sådan vildt godt i nat. Jeg har skiftevist drømt og ligget vågen og tænkt, at al den opmærksomhed og kærlighed der fløj min vej i går, var en drøm. Men det var det altså ikke. Jeg har modtaget søde beskeder fra mennesker, som jeg er mega beæret over overhovedet kigger i min retning. Jeg som troede, at jeg ikke kunne få mere røde ører?

Derfor tænkte jeg, at det var helt passende nede på jorden igen at tage en omgang ‘tirsdagens tip’!  Ned på jorden igen til mit SU-budget, og til noget af dét jeg indtil nu har skrevet relativt meget om; idéer og tips til indretning. Ikke at jeg er nogen ekspert. Faktisk slet ikke. Men fordi jeg synes det er mega, mega spændende! Jeg poster og kreerer ting lige så meget for selv at blive klogere, bedre og for at søge inspiration. (Så don’t judge 🙈)

Og på min nye arbejdsplads har jeg allerede fået et fif om en hjemmeside, som jeg aldrig før havde hørt om. Den hedder unsplash.com. Jeg har før talt om billeder til væggen her og her. Men den her side har jeg altså ikke før berettet om, fordi jeg ikke har kendt den! Og gid jeg havde kendt den før! Det er en side fuld af gratis billeder i høj opløsning, lige til at downloade og få fremkaldt til væggen. Hver fotografs navn står under billedet, men det er ikke påkrævet at man krediterer. Dét synes jeg dog er ret god stil.

Så her får I mine favoritter (med fotografkredit):

sarah-dorweiler-357959

Photo by Sarah Dorweiler found on Unsplash

 

isaac-benhesed-249427

Photo by Isaac Benhesed found on Unsplash

 

 

ev-232339

Photo by Ev found on Unsplash

eder-pozo-perez-32854

Photo by Eder Pozo Pérez found on Unsplash

Photo by Scott Webb on Unsplash

Photo by Scott Webb found on Unsplash

samuel-zeller-354664

Photo by Samuel Zeller found on Unsplash

annie-spratt-76930

Photo by Annie Spratt found on Unsplash

 

Er det til at se, at jeg er glad for lyse rene linjer, kaffe og planter? 🙈
Men der er altså alt mellem himmel og jord derinde på unsplash. I bogstaveligste forstand!
Så bare go, og få det eventuelt printet i en størrelse, som du har lyst til at have hængende på væggen. Det overvejer jeg helt alvorligt!

 

Kender I siden?
Hvilke motiver mon er jeres favoritter, og hvad mon I går efter, når I skal vælge nyt til væggene?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's official... men hvorfor lige mig?