DIY-puslebord (repost)

Torsdagstanker: Work/Life balance

Der er noget jeg går og tænker lidt over for tiden…

Hvis jeg selv skal sige det, har jeg de sidste mange år været ret så god til dét der med at adskille tingene. Altså arbejde og fritid. Jeg har i langt det meste af min lange studietid holdt fri om aftenen og i weekenderne (og ferierne naturligvis). Men jeg kan på mange måder mærke, at jeg er trådt ind i en ny æra. Ja, det lyder da egentlig ret selvhøjtideligt… Det er ikke sådan ment! Jeg mener bare, at jeg jo lige pludselig befinder mig et helt nyt sted. Et sted, hvor jeg ikke længere er studerende (altså sådan én der læser en masse for at skrive opgave – jeg læser nu kun selvvalgte sager og mangler én sidste opgave). Derimod bruger jeg det meste af min tid på en ægte arbejdsplads, og har derudover har denne blog. Jeg laver derfor hele tiden noget jeg føler mig vildt priviligeret over, og som jeg virkelig har lyst til at gøre en masse af!

Jeg føler at jeg har fundet min pind. Et sted, jeg har manglet. Et sted jeg ikke troede muligt. Og lige pludselig er det ikke længere så nemt dét med at holde fri. Faktisk meget, meget svært. I bund og grund er det jo en god ting. For jeg ser det som et tegn på, at jeg er bidt af det, og brænder for det. Jeg har lyst til liige at gøre noget mere – når som helst – hvor som helst. Jeg kan dog også mærke, at jeg skal passe på mig selv i det. Den anden aften satte vi en serie på (‘The Fall’ – ser nogle af jer den? 😱), og jeg kunne mærke at jeg faktisk skulle tvinge mig selv til, ikke at have min telefon ved siden af mig. Noget der ellers var en selvfølge for bare få måneder siden. Nu var det pludselig svært for mig. Det fik mig tænke..

Jeg skal genopdage at holde fri. Helt fri. At kunne se en serie eller læse en bog – uden hele tiden at afbryde det, ved at notere noget ned eller tjekke op på noget. Uden bare liiige at skulle noget andet… For mon ikke også jeg så bliver mere fokuseret, når jeg så sidder med det andet mellem hænderne?

fullsizeoutput_61e

 

Har I nogle gode tricks til work/life balance, når man har fundet et sted, hvor man bare har lyst til at give den en skalle hele tiden?

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY-puslebord (repost)