Mine 10 bedste speciale-råd

Hurtig og let søndags-DIY

Jeg ved, at jeg allerede har lavet én repost denne uge. Men så slog tanken mig: Hvorfor ikke køre den helt ud, og lave to genudsendelser på en uge? Jeg mener; der er ret mange nye som kigger med.
Og i lyset af, at der er oprydning på programmet herhjemme (jeg stopper snart med at tale om det, det lover jeg), tænkte jeg, at det da går an sådan at lave genudsendelser!? Særligt fordi jeg faktisk har lavet lidt ændringer i DIY’ens udformning.. So here comes the DIY:

Jeg før nævnt min DIY-madplan, og i denne weekend har jeg lavet to styk som værtindegaver (på forespørgsel – ikke for at tvinge noget ned over min omgangskreds 😜🙈 ) Og i den forbindelse har jeg rettet layoutet lidt til siden jeg viste den herinde sidst. Jeg har lavet teksten i capslock, ændret lidt afstande og slettet lidt tegn. Jeg synes faktisk bedst om denne nye udgave, så jeg tænker at printe en ny til os herhjemme, og sætte i rammen i køkkenet i stedet.

Kort sagt går DIY’en ud på at printe madplanen, sætte den i en ramme (A4, hvis du printer i A4 – clever, ikke?) og derefter skrive på glasset med en (white board tush). På den måde kan du ændre det så ofte du vil, og du har en enkel madplan hængende i glas og ramme. Du kan som sagt se den mere udførlige DIY-guide her. Faktisk tror jeg det var den første DIY jeg overhovedet lagde ud her på domænet.. Jeg føler der er sket så uendeligt meget på så kort tid. Men madplanen i vores køkken holder ved 😅

Resultatet af det nye look – i min venindes fine fine nye lejlighed:

afterlight

Download eventuelt det nye layout her (klik blot på billedet):

redigeret-madplan

– hvis du har lyst, altså 😅

Personligt elsker jeg DIYs som er lette og hurtige. Man føler sig på nul komma fem mega produktiv… Og så har man masser af tid til afslapning, opvask, kaffe, serier, eller hvad man nu føler trang til på sådan en vintersøndag..

afterlight-2

 

Rigtig god søndag til jer søde, som kigger med!

I må endelig skrive, hvis I har forespørgsler på DIY’s eller spørgsmål af helt anden karaktér!
Jeg elsker at høre fra jer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine 10 bedste speciale-råd