Hurtig og let søndags-DIY

MONDAY MOOD: Kaffen er kold

Jeg begyndte at ryste ustyrligt på hænderne, da Cana spurgte, om jeg ville skrive noget til hendes blog i forbindelse med, at hun er i Somaliland. Jeg ved, at det er sådan min krop reagerer, når jeg får lyst til noget, som jeg næsten ikke tør. Men føler at jeg bør. Fordi jeg jo gerne vil!

Her til morgen har jeg også reageret som forventet; Jeg har gået rundt i cirkler, er påbegyndt fem forskellige projekter, og er stoppet halvvejs inde, fordi jeg kommer i tanke om noget andet jeg lige kunne tage mig til. Jeg har brygget en kaffe, og den er snart kold. Fordi jeg ikke har kunne sidde stille. Jeg har tændt et par lys og svøbt mig selv i uld. Og så har jeg skulle tisse. Hele tiden! Fordi jeg er nervøs og spændt. Sådan har jeg altid reageret op til eksaminer, før jeg greb mikrofonen eller i dette tilfælde fordi jeg vidste, at mit lille skriv kom på seje Canas blog.

Hvis I har lyst til at læse det, kan I finde det lige her.

Hvis du  læser dette, fordi du allerede har læst indlægget, men ikke kender mig, så HEJ! 🙋🏻 Det gør mig virkelig glad, at du havde lyst til at kigge forbi!

I dag er en lidt atypisk dag: Jeg har få ord, så jeg vil gøre det kort. Lad mig dog kort introducere mig selv: Jeg er ofte nervøs for, hvad andre måtte tænke, og dét bremser mig ofte. Jeg troede engang, at jeg ville (for)blive evighedsstuderende. Nu er jeg dog (næsten) på den anden side, og ansat hos Confetti. Og dét føler jeg mig bundheldig over! Jeg er mor til mit livs lille pige, som elsker at danse. Jeg er gift med min bedste ven gennem 10 år. Jeg bruger dette sted til at sætte ord på det som fylder. Min nyeste hobby er at tage billeder til instagram og min ældste hobby er at lave (DIY) ting med mine hænder.

Jeg er relativ ny i blogland, men jeg har læst og læst og læst i mange år. På denne side af skærmen skal jeg vænne mig til at kommunikationen mest går én vej. For jeg er så nysgerrig på, hvem I der læser med er!? Så hvis du har lyst, så sig endelig “hej” nedenfor 💁🏻‍♀️

fullsizeoutput_74a

Nu må du have mig undskyldt…

Jeg skal ud og gå i cirkler i køkkenet igen. Og måske brygge mig en ny kop kaffe, for nu er den første altså ægte kold. Og så vil jeg begrave mig i arbejde og  lige nive mig selv i armen.

 

 

2 kommentarer

 • Hej! Jeg opdagede dig gennem Cana og har lige læst et par af dine seneste indlæg – det her virker som et hyggeligt sted at være, så kigger gerne forbi en anden gang 🙂
  Jeg hedder ps Lotte, arbejder med sociale medier og blogger også lidt (og har som dig det nogle gange lidt underligt med, at folk læser med – men det gør mig også glad). Jeg elsker bøger, yoga og diy’s. Nu kender du i hvert fald én af dine læsere 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stay Strange

   Hej Lotte 🙂 Hvor rart at høre fra dig!
   Skørt – det lyder som om vi har meget til fælles – både med arbejde med medier, blogs, bøger og DIY’s!

   Tak fordi du meldte dig – det er rart at høre, at der rent faktisk er nogen derude 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurtig og let søndags-DIY