Tirsdagens tip: Hold styr på krydderierne

Inspiration til et ‘nyt’ hjem

Vi er sørme så godt som færdige med at rydde ud (!!!) Jeg nævnte det i går, men altså jeg kan ikke få armene ned. For hvor har det dog været en lang og fed proces. Jeg har kun ting herhjemme, som jeg rigtig synes om nu. Det lyder måske mærkeligt? For hvorfor skulle man have ting hos sig, som man ikke kan lide eller ikke sådan virkelig synes om? Det kan jeg fortælle dig: Jeg har blandt andet haft det, fordi jeg er både mega nostalgisk og en pleaser. Og så ææælsker jeg altså bare fine ting, så jeg har også været lidt af en samler. Jeg har simpelthen ikke nænnet at skaffe mig af med ting!

Det har hjulpet mig, at jeg kun sådan ægte smider ting ud, som er slidt op eller i stykker. Resten sælger jeg! Jeg overvejer at oprette en stand i et par uger på sådan ét af de der permanente loppemarkeder man kan finde rundt omkring. Er der nogen af jer, der har erfaring med dét? Derefter ryger alt på et ‘rigtigt’ loppemarked, og resten sender jeg til en genbrugsbutik. Indtil nu har det hele altså fået et helt rum på loftet, hvor det står og venter på at blive andres 🙂 For tingenes tid her er slut. Og så kan det jo bringe glæde andre steder.

Processen altså kommet til, at tingene skal sættes på plads (nye steder?). Hvor giver det bare meget mere luft at have ro at have færre ting omkring sig. Men jeg tror det bringer endnu mere ro, når det hele har fået sig en plads (på ny). Mine overordnede drømme for vores hjem har jeg forsøgt at  illustrere her:

collage-2018-01-31-2collage-2018-01-31-4collage-2018-01-31-6

Photos fromCOCO LAPINE DESIGNALVHEMdecor8AMM/blogGRAVITY HOME, house & hold

  1. Køkkenet er så godt som på plads. Vi har et mikro køkken, men vi har fået virkelig meget ud af det, synes jeg. Der mangler dog én vigtig ting: En lille hylde til salt/peber/olier/krydderurter. På den får vi det meste ud af vores sparsomme bordplads.
  2. Vi har sorteret gevaldigt ud i vores bøger. Indtil nu har vi haft hvide bogkasser som reoler, men de står altså halvtomme nu. Derfor drømmer jeg om enkle hylder i højden, så vi udnytter de mange meter over vores hoveder, og som måske endda kan kombineres med en justerbar kontorplads?
  3. Den yngste på adressen skal have sit eget værelse! Men det bliver småt, så jeg drømmer om at kombinere en læseplads med opbevaring. Den her løsning kunne jeg totalt copy-paste. Jeg synes den er SÅ fin og (kvadratisk,) praktisk, god (præcis som en rittersport!).
  4. Lige nu har hun ‘kun’ et legehjørne i stuen, og så sin seng på vores værelse. ‘Kun’ er i situationstegn, fordi det bare fylder rent visuelt, selvom vi altså virkelig har ryddet op og ud – også i hendes sager. Jeg drømmer derfor om et mere enkelt hjørne – måske med kreativitet i fokus, som her på billedet.
  5. Dermed skal vi også have vores ‘eget’ soveværelse tilbage. Eller dvs. jeg tror faktisk at vi flytter ind i et andet rum end dét der er vores nu. (Okay, det lød et øjeblik som om vi har et palads. Haha. Jeg kunne jo bare lade jer blive i troen, meeeen det er ikke sandheden. Vi har kun to værelser, men planen er altså at gøre stuen til soveværelsER og soveværelset til stue..)
  6. Dernæst håber jeg på at vores sofaområde bliver roligt og mere for sig selv. Måske endda med plads til en lænestol?? Denne fra &tradition er jeg helt vild med!

Går I mon også og drømmer om boligforandringer?

Hvis ja, hvad drømmer I så om?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagens tip: Hold styr på krydderierne