At holde hviledag

Tirsdagens tip: Camouflér dine pletter 🙈

Det er blevet tid til ‘tirsdagens tip’. Om tirsdagen forsøger jeg at give et lille tip. Jeg har en forkærlighed for små tips, som kan gøre hverdagen nemmere og måske endda smartere. Og måske stammer denne kærlighed egentlig fra min ene bedstemor..

Jeg er vokset op med en bedstemor, som har alverdens tips og tricks, og jeg bruger hende meget ofte som hot line i forhold til, hvad man skal gøre ved forskellige former for pletter. Eksempelvis kan jeg viderebringe at alt der har med babylort at gøre, kan reddes med brun sæbe. Skrub det godt ind, og bind en pose om over natten. Dagen efter skulle det nemmere kunne skrubbes af med vand og knofedt. Men det var et sidespring!

Pletter er blevet et grundvilkår siden jeg blev mor  gravid. De hævede lemmer og ekstra kilo gjorde tog ligesom min klodsethed til et nyt level. Og fra da af, er det kun gået én vej med livet med pletter.
Nogle gange (okay, de fleste gange) er det dog sådan, at jeg ikke kan nå at følge min bedstemors råd, ej heller at nå at  skifte tøj fra det med pletter. Sådan er det i al fald for mig herhjemme..

Og så har jeg altså opdaget noget smart!
Der er noget tøj, som i højere grad skjuler pletter end andet. Det værste jeg måske kan komme i tanke om (ud over kridhvide beklædningsdele) er sorte bukser. Ej, hvor kan de dog tage imod alt!

Men, og nu kommer dagens tip, dét gør blomstret/changerende tøj ikke!

Hvis du har tøj på, som ofte skifter farve eller er mønstret, så kan det faktisk ligne at pletten bare falder ind i mønsteret/stoffet. Jep. Jeg taler af erfaring. Prøv selv!

fullsizeoutput_74f

(En udvidelse af tippet er, at du kan klæde dig i tøj alt efter, hvilken type plet du oftest får på dig. I mit tilfælde er det for tiden meget morgenens havregrød. Derfor er denne kjole fantastisk; de støvede gule blomster er i samme nuance som indtørret havregrød 😂 )

You’re welcome 😜💁🏻‍♀️

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At holde hviledag