Tirsdagens tip: Camouflér dine pletter 🙈

Inspiration til last-minute fastelavnskostumer

Det gav et lille gip i mig, da jeg hentede min datter i går eftermiddags. Jo, jeg vidste godt, at det var fastelavn på søndag… Jeg har jo regnet på, hvornår jeg kunne tillade mig at begynde at spise fastelavnsboller! (Hvilket var sådan ca. lige efter jul.) Men.. Jeg havde ikke lige regnet med at man sådan kunne finde på at fyre fastelavnen af inden den reelt er her. Og jo, jeg ved da godt at der er mange som holder vinterferie i næste uge. Men altså, de to ting havde jeg ikke lige regnet sammen i ét regnestykke. Jeg havde med andre ord regnet med, at jeg havde weekenden til at ‘bekymre’ mig om et kostume til hende den lille. Men nej, på fredag er det allerede fastelavn i institutionen. SÅ jagten gik i går aftes ind – på nettet altså. For jeg ved følgende:

Jeg vil ikke lade min datter være den eneste som ikke er klædt ud. Jeg vil ikke bruge for meget tid på det. Ej heller penge. Det må ikke være for koldt (for shoot det er koldt vejr disse dage). Det må helst heller ikke være alt for kønsstereotypisk (jep, jeg bor vel på Nørrebro 🙈) og det skal også være noget hun gider at have på. Dermed har jeg altså allerede strøget havfrue, humlebi og meget meget mere fra min liste, og har dermed også allerede i skrivende stund brugt meget mere krudt på det, end jeg havde tænkt mig. For mig er det måske lidt det dér moderskab i en nøddeskal: jeg har ih så mange idealer, og samtidig et overordnet ideal om, at jeg ikke vil gå for meget op i det. Og wup. Så er man faldet i alle fælder 😂

Nåh, men jeg tænkte at jeg ville egentlig dele de foreslag jeg havde fundet frem til.
De fineste tre jeg er stødt på er her:

collage-2018-02-07

Credit: Spejlæg, bandit, snegl

Jeg fandt dog også et fint bud på en pingvin, en sky eller en snemand!

Hvis I har nogle gode (og lette og hurtige) forslag i ærmet, så fyr endelig løs i kommentarsporet 😅

Rigtig god onsdag til jer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagens tip: Camouflér dine pletter 🙈