Vejen ender ikke blindt

Tirsdagens tip: Spild ikke en dråbe creme 😅

Om tirsdagen forsøger jeg at give et lille tip. Jeg har en forkærlighed for små tips, som kan gøre hverdagen nemmere og måske endda smartere. Kriteriet for hvad der er et ‘tip’ er, at det er relativt praktisk, og så gør det altså heller ikke noget, hvis det også er en smule æstetisk. Omend dette tip ikke er just æstetisk, så kan det bruges til noget vel nærmest æstetisk; hudpleje..

Jeg har før omtalt min bedstemor, som altså giver tips og tricks til alverdens pletter. Men det er altså ikke kun dét hun har råd for. Hun er også fra en tid, hvor intet måtte gå til spilde. Og i vores tid, som vel med rette (for de fleste af os) kan kaldes for et forbrugssamfund, så finder jeg hendes råd ret så relevant. ‘Brug og smid væk’-kulturen er i sin essens ret usympatisk for mig. Og dét bliver jeg mindet om, når jeg bruger dagens råd: At man ikke skal frådse. (Jeg elsker dét udtryk!) Selv ikke en lille klat creme…💧
For mange bække små, og alt det dér, er jo rigtigt!

fullsizeoutput_8f2

Tirsdagens tip:
Det er vel egentlig ret åbentlyst, at man ikke kan få det hele ud af en tube ved blot at trykke på den, men da jeg første gang fulgte min bedstemors råd, og klippede en tube creme op, blev jeg alligevel overrasket over, hvor meget der gemte sig i tubens ender og hjørner . Der er ofte tale om helt op til 5 ‘portioner’!

fullsizeoutput_8f4

Tippet går således ud på, at klippe sine tuber halvt over, når du ikke kan klemme mere ud af dem. På den måde kan man bruge resterne, inden man smider emballagen (og kun emballagen) ud. Således forbruger vi mindre, og passer også lidt mere på naturen. Og hvem kan ikke lide et miljøvenligt tip, hva? 😜

Derudover kan tuben samles igen, som vist nedenfor, ved at føre de to dele ud over hinanden. Cremen bliver hermed ikke udtørret af, at man har åbnet dens ‘hjem’.
Tippet kan i øvrigt også bruges på tandpasta og andet tubebaseret klister-værk.

fullsizeoutput_8f3

Rigtig god tirsdag til jer derude! 👩🏻‍💻

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vejen ender ikke blindt