Fredagsfif og chokoladekiks

Weekend view

Jeg har brugt weekenden på præcis det jeg håbede; afslapning og familie 🙂
Derfor har jeg også taget mig den frihed at tage lidt ‘fri’ herinde fra. Jeg er dog i fuld gang med at planlægge ugens indlæg – ja, jeg skal øve mig i dét der med at være lidt foran på indlægsfronten – så jeg tænker at det har været for alles bedste 😉 Jeg glæder mig til at alt det jeg gerne vil vise jer i den næste uge. Men inden det bliver en ny uge, tænkte jeg, at jeg måske i dagens anledning kunne kigge tilbage på ugen der gik. Jeg ved ikke, om I vil synes at det er interessant? Om ikke andet tror jeg, at jeg vil synes at det er lidt hyggeligt sådan at opsummere ugen som gik.

I ugen skete følgende: 

Jeg hev en hel dag ud af kalenderen til at gå på café, gå tur og shoppe med en god god veninde… <3

fullsizeoutput_900

I samme omgang fejrede vi at bloggen fyldte et helt halvt år!

img_3995-2

Jeg tog mig en hjemmearbejdsdag, i noget af det mest farverige jeg nogensinde har ejet.

fullsizeoutput_901

Jeg prøvede Sliders nyeste veggie-burger (Eller rettere én af dem – man kan nemlig få dem alle sammen i veggie-udgave nu. Sejt, ikke?) Jeg er ked af, at der ikke er noget madbillede, men ej, hvor skal jeg dog øve mig i at tage billeder af (alt for lækker) snasket mad. Derfor, i stedet et billede af deres fine fine væg 🙂

fullsizeoutput_903

Og så blev ugen simpelthen ugen, hvor vi endelig investerede i en ladcykel. Som altså fungerer helt optimalt til at transportere planter i! Og barn og mig naturligvis. Jeg er så meget fan, at jeg vågnede i lørdags og troede at det var en (rigtig rigtig god) drøm. Men nej, det var sandelig virkelighed!

I lyset deraf, tror jeg det bliver en rigtig god uge vi går ind i.
Men først: Slapper søndag aften..

Hvad mon jeres uge bød på?

2 kommentarer

 • Det lyder som en dejlig uge! Selv blev jeg udlært, så det var også ret fantastisk 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stay Strange

   Wauw, hvor vildt, Nikki!! TILLYKKE <3 Ved du så hvad du skal nu?
   Ej, hvor stort at blive færdig med endt uddannelse. Skal det fejres? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfif og chokoladekiks