Weekend view

Monday Motivation

Som jeg skrev i går, fik jeg klaret en hele helt massse i weekendensløb. Særligt de dér småting, som jeg længe har gået og nølet omkring. Ja, jeg nævnte dem allerede forrige fredag, men da fandt jeg løsningen på mange af dem. At få levet dem ud og gjort noget ved dem, det skete i denne weekend. Og nej, hvor jeg dog har optur over det. Alt det der kan irritere én før det bliver gjort. Ofte er bekymringer eller irritationerne meget større end den lille fjollede ting, som man ikke får gjort. Jeg mener. Man bruger (okay, lad mig lige tale på egne vegne; jeg) bruger meget mere energi på sagerne før når jeg laver dem, end den reelle tid jeg ender med at bruge på at løse ‘problemet’. Som den fjollede skuffefront der har siddet løst i vores køkken. I et halvt år mere end et år(!) Jeg tror jeg fik den sat ordentligt fast på max 5 min. her til morgen. ALTSÅ en optur.

img_4133

Nåh, men der er også noget jeg andet jeg sådan tænker på her til morgen. Det er det dér med at leve mere enkelt. Minimalistisk velsagtens. Jeg har smidt så sindsygt meget ud. Men der bliver faktisk ved med at dukke ting op, som jeg ikke synes, at jeg behøver. Så processen forlænges dermed mere og mere. Og der er altså ikke noget som effektivitet som kan motivere mig. Weekendens flueben på mine lister har gjort mig mere end ivrig. Jeg håber sådan at jeg får klaret en masse i dag herhjemme. Særligt i forhold til projekt minimalisme. Jeg vil holde jer opdateret! No doubt.

Hvordan har I det?
Er I motiverede her til morgen?

Ellers sender jeg gerne noget jeres vej. We can do it! 💪🏻😜

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend view