Monday Motivation

Tirsdagens tip til håndklæder/viskestykker

Sent, men endnu på en tirsdag, kommer her tirsdagens tip. De mest trofaste læsere vil vide, at jeg hver tirsdag forsøger at dele et tip. Helt optimalt er tippet både praktisk og æstetisk. Dagens tip er dog mest af den praktiske karakter. Jeg mener, der er formentlig ikke nogen umiddelbar visuel forskel for dem der har brugt mit tip, og dem der ikke har. Til gengæld er det (kvadratisk) praktisk og godt! 🙂

Tippet lyder kort og godt:
Læg nye håndklæder/viskestykker i blød i koldt vand i 24 timer, før du vasker dem og tager dem i brug.

 

afterlight-14

Dette skulle gøre, at stoffet bedre kan suge vand, og gøre at vandet ikke ‘perler’ udenpå.
Hermed får du altså meget mere ‘effektive’ håndklæder og viskestykker. 

afterlight-15

Jeg forestiller mig, at du kan sidde med to former for reaktioner nu; enten tager du det som en selvfølge at gøre ovenstående (“det står trods alt på indlægssedlen på George Jensen Damask-produkter?”) eller også tænker du “hvad?“, fordi du aldrig har mødt et ‘perlende’ stykke stof.

Men de findes! Da min mand og bedste ven boede sammen i en herrehybel undrede jeg mig ofte over, at deres viskestykker ikke rigtig tørrede vandet op. De tørrede det egentlig bare rundt!? Jeg er nu ikke et splitsekund i tvivl om, at dette trick ville have kunne afhjælpe de stakkels viskestykker, som ikke kunne leve op til dét de var skabt til 😉

Det var dagens tip herfra 🙋🏻‍♀️

Kærligst S

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Motivation