Tirsdagens tip til håndklæder/viskestykker

Ønsketanker 💭

Noget af det jeg synes er mest interessant ved et mere minimalistisk liv, er dens modstand mod overforbruget. Ja, den kan vel næsten ses som en afstandstagen fra (for)brug- og smid væk-kultur? Eller måske (for mit vedkommende) en brug og behold-kultur. Jeg har evigt og altid en løbende ønskeseddel i min kalender. Der er hele tiden ét eller andet jeg jagter eller mangler. I skrivende stund kan jeg ikke sige mig fri af, at mangle et par jeans. Synes jeg. (Editors note: det gør jeg ikke længere, de er blevet købt siden jeg skrev udkastet til dette indlæg..) Men måske jeg så skal smide nogle andre ud, hvis det er fordi der er et særligt par jeg mangler? Jeg mener, hvorfor skal man eje så meget? Jeg oplever det jo så befriende at smide være på ferie, hvor jeg skal få det til at fungere med det udvalgte jeg har med mig.

Jeg kan virkelig godt lide filosofien om, at vi skal være tilfredse i dét vi har, og ikke bare ville udvide hele tiden. Den uendelige ønskeseddel, og optælning af, hvornår man har råd til hvad. Det er jo en HELT helt fjollet jagt, hvis det er en jagt uden ende. For mig giver det (nu) bedre mening at udvælge de helt bestemte ting, som gør mig glad, og tilfreds i mit hjem. I mit liv.

Ja. Og i dét lys trækker min minimalisme-proces (Haha. Kan man kalde det dét? Undskyld mig, jeg er træt med træt efter en lang lang arbejdsdag 🙂 )  altså endnu mere ud. Jeg mener: I mit forsøg på at skære ned og rydde ud, opdager jeg jo også visse ting og sager som jeg mangler. Og brændende ønsker mig. Det er ikke direkte modstridende i mit hovede. Eksempelvis har vi to bordlamper stående, som jeg ikke vitterligt holder af, men de udgør tilsammen funktionen af den standerlampe som jeg i flere år har ledt efter. Og det er vel ikke dumt eller fjollet så at skifte de to ud med én virkelig ønsket lampe? Ikke for mig i al fald.

I lyset deraf, er der forskellige ting, som jeg lige nu går og drømmer om:

 

collage-med-tal

1) Stolbjerg toilettaske (kaldet infinity bag) – fordi den først og fremmest bare er SÅ smuk. Og derudover er den også praktisk smart, og ikke kun på ferie. Det er faktisk svært at have styr og orden på make-up og diverse hår-dims på et lille badeværelse. Med denne kunne jeg også have den hængende fast på vores badeværelse, og i en fart også tage det hele med på farten. Smart!

2) Lad os lige tale LIDT om vejret, og hvorfor man ikke laver halsedisser til voksne? Jeg mener, hvorfor er det ikke allerede en trend? Højhalsede trøjer er jo drøn smarte (i følge mig, men hvad ved jeg), og derudover så er der jo ingen halstørklæder (som jeg har kendt), som holder helt tæt.. Der er altid et lille hul, hvor den iskolde vind kan fise ind..

3) De før omtalte Jeans fra Selected Femme. Need I say more?

4) Og så fordi det er forår I MORGEN. Blev der sagt! Og dertil hører altså sneakers. De gamle jeg havde gik jeg i lige til der var hul ved storetåen. Så.. Det er faktisk et reelt behov, jo.. 🙂

5) Dette er altså SLET ikke først på listen. Jeg er ikke sikker på den overhovedet kommer på listen, for den udgør ikke et HELT reelt behov. Men… Suk. Taler billedet ikke for sig selv? Det er en pholc lampe ved navn Mobile Pendant 100.. Vores spisebordslampe har været en tro følgesvend siden jeg boede hjemme, og jeg synes ikke så godt om den mere, men denne lampe kunne også gå i et nyt soveværelse en dag. Alle steder kunne den gå. Jeg synes den er smuk. Sådan helt vildt.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagens tip til håndklæder/viskestykker