Anonymitet bi(n)der ikke

Fredagsfif og solstrålekonfetti

G.L.Æ.D.E.L.I.G. fredag!

Vi står LIGE på dørtærsklen til weekend. Tænk det er altså lidt som om solen i dagens anledning har tænkt “Dét skal fejres! Jeg trodser småsne og kulde. Solstråle-konfetti skal de ha’. Det er trods alt fredag.”

Jeg har udsigt til en vaske ægte dameweekend. Min mand er på mandetur, så jeg har besluttet at holde dameweekend. Med min datter som fast følgesvend og nogle andre gode damer på skift. Af helt lav-praktiske luksussager håber jeg dog, at weekenden også kommer til at byde på nogle af følgende ting:

 • Påskeæg. Intet mindre intet mere.
  Indeholder min weekend dette, er jeg bare glad. Før vi får set os om, er påsken jo omme. Så det er bare med at kværne løs. Nogle vil måske mene, at jeg allerede har spist min del. Jeg siger: Jeg er først lige gået i gang. Og alt for sent.
 • Fodbad. Og måske en ansigtsmaske imens…
  Jeg havde glemt, hvor lækkert et fodbad er. Det er jo ren luksus lige dér midt i stuen. Min mor lavede det altid med ekstra varmt vand og sæbespåner. På den måde er der både en forlænget glæde ved oplevelsen fordi varmen varer så længe så længe i det vand, og naturligvis på grund af den virkelig bløde hud man får derefter.
 • Venindedate
  Det siger måske sig selv, når jeg kalder den forestående weekend for dameweekend. Jeg har op til flere dates planlagt. Den ene starter om få timer. Og jeg var derudover også på én i går. På Cicchetti i øvrigt. Hvis ikke du har været der, så hold dig endelig ikke tilbage. Simpelthen det fineste og mest veloplagte sted. Uden for mange pladser. Og ikke så dyrt som jeg forventede. Overhovedet. Man deler nemlig de fleste retter. Lige noget for mig.
 • Lyt til podcast (og undgå skærm).
  Jeg er endelig begyndt at lytte til “Hej Mor”. Og hvor er jeg dog overvældet over, hvor dejligt det er at lave noget uden at kigge på en skærm. Det skal jeg helt sikkert mere af i weekenden. Mindre skærm. Mere mig-tid.
 • Find en ny croissant.
  Jeg har planer om at tage ladcyklen med på tur i morgen formiddag og jagte den bedste croissant. Vi forsøger at holde lidt igen med sukkerindtaget til hende den lille (måske mest fordi jeg når at spise det hele først?), men croissants er der altså nærmest ingen begrænsninger på herhjemme. Jeg mener bare; Smør og dej.. Det er da vel nærmest sundt?

Det var denne fredags fif.

img_4762

Hvad mon I har i ærmet til weekenden?

Kærligst mig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anonymitet bi(n)der ikke