Tirsdagens (rengørings)tip

Fredagsfif på en onsdag

NU vender det hele da op og ned?
I fredags følte jeg at det var onsdag, og i dag, hvor det er onsdag, udgiver jeg fredagsfif.

Sagen er dog den, at jeg ville føle det meget skørt at udgive fredagsfif på fredag. Jeg mener, det er jo ikke ægte fredag på fredag!? Det føles meget mere som en tidlig fredag i dag; Stadig en arbejdsdag, men weekend og ferie lige så man netop kan nå det med fingerspidserne. Hvis jeg mærker rigtigt efter, så er det vel egentlig ferie netop nu. Og det skal altså ikke gå ubemærket hen (!)

Derfor vil jeg give mit bud på, hvad weekenden FERIEN forhåbentlig vil indeholde for mit vedkommende.
Og hermed denne uges fredagsfif:

 • Spille et spil
  Min mand har prøvet ‘Big Deal’ for nylig, og vil vildt gerne nå at få købt det med til sommerhuset.. Hvilket leder mig til..
 • Tage afsted. Væk fra vante rammer.
  Til et mere stille sted. Vi tager i sommerhus i morgen tidlig, og jeg glæder mig helt ind i knoglerne. Som et lille barn.
 • Spise kage(r).
  Jeg er normalt ikke den store kagespiser, faktisk. Men hvis der er noget som hører ferien til, så er det da kage. En chokoladekage med glasur eller en gulerodskage ville ikke gå helt galt i byen hos mig.
 • Lave ingenting.
  Kan det være et punkt? Ja, det kan det. I særdeleshed. Og det har jeg virkelig tænkt mig at sætte aller mest tid af til. Derfor kan det også sagtens være, at jeg tager mig den frihed at være lidt stille herinde. Hvis det er dét jeg trænger til.. Det er ikke til at vide, for jeg håber også at ferien vil bringe tid til;
 • At skrive.
  Jeg kobler sådan af ved at skrive. Og sådan som tiden er fløjet fra mig de sidste uger.. Ja, eller vel nærmest måneder, så håber jeg at få tid til.. Nej, så vil jeg finde tid til at skrive. Om det bliver i det private eller herinde, vil tiden vise 🙂

afterlight-33

Hvad mon ferien bringer for jer?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagens (rengørings)tip