Tirsdagens tip: Den bedste form for juice(!)

Drømmen om større planter

Jeg drømmer om flere planter. Men ikke mange mindre nødvendigvis.
Gerne én større. Til at fungere som rumopdeling. Som kunst og ynde. Til liv. Ja, du hørte rigtigt. Jeg sukker efter forår igen idag. Hvis ikke det var tydeligt nok i går

inside-a-bright-open-plan-home-with-a-midcentury-vibe-1861808-1470683818-640x0c

Photo credit: My domain

Jeg er jo ved at lære mig selv begrænsningens kunst. Dermed har jeg simpelthen også ryddet ud i vores planer. Dem jeg har fået, som jeg aldrig rigtig elskede, er røget i genbrugsskuret. For de har stjålet mit fokus og min glæde ved de planter jeg virkelig holder af. Som har historie, og som jeg nusser om. Som jeg virkelig ville blive ked af, hvis døde. Det er særligt dem jeg har fået i gave på et helt særligt tidspunkt. Eller som jeg bare synes er virkelig fine at se på.

Men jeg er stadig i proces omkring vores indretning, og har endnu ikke smidt helt nok ud, synes jeg.
Men lige nu står det på pause for en stund. Bare en lille stund.

Så det må lade vente på sig dét træ. Men snart. Snart vil jeg gerne.
Jeg drømmer om alle træerne i denne artikel.
Prøv og se dem, altså! De er jo så fine på hver deres måde!

4 kommentarer

 • Store planter giver bare noget helt fantastisk til et hjem! Min kæreste og jeg er netop rykket fra 100 til 60 kvm, og selvom det er lidt af en logistisk udfordring, så kommer alle vores (mine) planter bare meget mere til ders ret nu! Jeg elsker den junglefølelse det giver med mikset mellem alle de store og små planter i vores hjem 🙂

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stay Strange

   Ej, hvor lyder det inspirerende, Lisbeth! Både at flytte fra lidt større til lidt mindre, men også at det faktisk gør en forskel for planternes rolle. Vi bor på 75m2 – så lige midt i mellem, så mon ikke en stor plante ville gøre sig godt også her? 🙂 Tak for input. Det giver mig tro på, at det faktisk vil kunne gå på mindre plads 🙂 Kærligst

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeppe Bjørnberg

  Jeg kan godt følge dig, det kan virkelig gøre en forskel på om ens hjem virker frodigt og inspirerende- Jeg hepper på du får et flot træ!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stay Strange

   Ja, det gør nemlig VIRKELIG en forskel. Det svære er, at det heller ikke skal fylde for meget (fordi vi bor 3 mennesker på to rum). Så det er mest lige den del, jeg skal greje før jeg hiver pengepungen frem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagens tip: Den bedste form for juice(!)