Tirsdagens tip til tiden

Fredagsfif med sol på næsen

Altså, hvor har det været nogle gode dage med den sol. Dig og mig, sol. Vi er gode venner. Du gør mig godt. Gør mig mere produktiv og samtidig mere afslappet. Mere glad i låget. Og så elsker jeg følelsen af, at have været ude i en hel dag.
Jeg har dog været inde til møder lige indtil nu. Men ALTSÅ, hvor skal jeg bare hoppe på den cykel ASAP, og holder weekend udenfor 🙂

Derfor håber jeg, at weekenden kommer til at bringe af lidt af hvert med sig. Både afslapning og produktivitet. I en god blanding 🙂

Mine fredagsfif i dag lyder således:

  • Grill i en have eller en park. Vi har tænkt os at gøre netop dét i eftermiddag og aften. (Ja, man er vel børnefamilie og skal hjemad ved 19-tiden for at putte 😉 ) Så tidligt i gang, for at få det mest ud af den her dag! Jeg tænker noget med kartoffelsalat af nye kartofler?
  • Se ‘Petra får en baby‘. Faktisk har jeg kun zappet forbi Petras tidligere programmer. Men det her. Dét skal ikke gå min næse forbi. Det første afsnit er på DRTV nu. Og jeg glææder mig til næste episode, siger jeg bare.
  • IS. Dét skal der til. Det er gået op for mig, at jeg – selvom jeg er is-elsker til op over begge ører – har glippet en masse ‘must taste’s’ af is. Social FoodiesIsmageriet og Østerberg har jeg eksempelvis aldrig smagt. Indtil nu er jeg mega fan af Olufs og istid. Men går altså heller ikke i vejen for en magnum (double caramel) eller den billige mars-is fra Flying Tiger. Haha. Is skal der i hvertfald spises!
    Og så sig mig lige, hvis der er flere alt for nice is, jeg er gået glip af?! Det går jo ikke!
  • Rydde op. Igen, igen. Det gik i stå for mig. Men NU har jeg taget en tørn her til morgen, og solen giver mig blod på tanden. Desuden er der varslet loppemarked i vores gård i maj. Så dér vil jeg bare så gerne være færdig til. Jeg tænker at tiden er kommet til at sortere personlige papirer. Og badeværelset – igen.
  • Købe forårsblomster. Der er nok ingen vej uden om. Jeg kan ikke holde mig tilbage. Hvad man ikke har i en altan, må man have i lejligheden 🙂

afterlight-41

Og smut så ud i det vejr (siger jeg til mig selv)  – jeg vil i hvertfald gøre alt for, at min computertid bliver mindst muligt 🙂
Vi skrives, eller ses til en is.

RIGTIG god weekend!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagens tip til tiden