Fredagsfif med sol på næsen

At finde en guide til et sildebensbord

Jeg læste engang en guide om blogs – længe inden jeg startede – hvor de anbefalede, at man lavede sig en google analytics-konto, ved blogopstart. Og som en person, der godt kan lide at sætte flueben, gjorde jeg altså dette som noget af det første, da jeg startede denne blog. For ikke at gøre en kort historie lang, så ved jeg endnu ikke heeelt, hvad jeg skal bruge GA til, ud over altså at kunne se, hvilke indlæg der bliver ved med at blive læst. Og i den forbindelse, er der overraskende mange, som bliver ved med at kigge på mine DIY-guides. Særligt er puslebordet et hit – i skarpt kapløb med DIY-sildebensbordet (af metrofliser).

fullsizeoutput_924

Og ud over, at vejret indbyder til rengøring (og vinduespudsning), så synes jeg også at solen giver mig lyst til at gøre noget ved vores hjemme. Få købt det vi mangler. Og smidt det ud, som vi stadig ikke får brugt. Få indrettet os lige som vi vil. Så hvis du er i samme ‘gear’ og drømmer om et nyt møbel, og har lyst til at det skal være hjemmelavet, så har du altså her mit bud på et DIY-kakkelbord. Sig endelig til, hvis du har spørgsmål eller ting du er i tvivl om 🙂 Jeg er stadig virkelig virkelig glad for vores. (Omend jeg synes at min billedokumentation fra dengang da godt kunne have været anderledes. Men man lærer hele livet 🙂 )

Det jeg er blevet mest overrasket over ved vores bord er, at det er så børnevenligt. Alt praller klinkerne, jo. det eneste man skal være lidt OBS på er fugerne. De kan godt tage imod lidt kaffefarve, hvis det får lov at ligge lidt (jeg taler af erfaring), men hvis man spørger i sit byggemarked, er jeg helt sikker på, at man kan købe noget som 'forsegler' fugerne. Eftersom vores er et sofabord, tror jeg dog at vi for nu holder ved det lidt rå look med de helt ru fuger :)

Det jeg er blevet mest overrasket over ved vores bord er, at det er så børnevenligt. Først og fremmest gør den afrundede træramme, at vores datter aldrig har slået sig på det. Derudover praller alt af klinkerne, jo. Det eneste man skal være lidt OBS på, er fugerne. De kan godt tage imod lidt kaffefarve, hvis der går lidt tid, før det bliver tørret af (jeg taler af erfaring). Efter kort tid igen, synes jeg dog at den lidt brunere kaffefarve blev slidt af. Men hvis man er interesseret i mere ‘lakerede’ fuger, og spørger i sit byggemarked, er jeg helt sikker på, at man kan købe noget som ‘forsegler’ fugemassen. Eftersom vores er et sofabord, tror jeg dog at vi  holder ved det lidt rå look med de helt ru fuger. Det synes jeg nemlig ret godt om rent visuelt. 

Ps. så må jeg indrømme, at jeg blev lidt stolt da jeg så, at de rimelig cool style-kvinder Pernille Teisbæk og Trines Wardrobe har fået sig lignende borde i deres hjem. De to damers fliser går dog i sildebensmønster på den anden led, så vidt jeg har noteret mig. Det kan du naturligvis sagtens gøre med min guide.
Ja, jeg følte mig ærlig talt lige en centimeter smartere, da deres møbler poppede op i mit Instagram-feed.
Og så har jeg endda selv lavet mit, og det kan du også. Lave dit altså. Mit behøver du nemlig ikke lave om 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfif med sol på næsen