Tirsdagens hvedetip

Store Hvededags-fif

Vi har en weekend næsten uden planer. Det sker meget sjældent, særligt om foråret. Så vi tager den, som vi bedst kan lide den; én time ad gangen. Egentlig har jeg det lidt som forrige weekend. ALT må gerne tages med ro. Kaffen må gerne blive drukket langsomt. Måske skulle jeg gå en tur eller se en film, afhængig af, hvad jeg har lyst til. Jeg er klar over, at jeg i mit sidste indlæg også opfordrede til (én) aktivitet. Og det kan faktisk i mit stille sind få mit til at tvivle på, om jeg er lidt for fuld af gode idéer på andres vegne. Haha.. Eller om jeg hellere bare lige skulle klappe hesten. Derfor er dagens fredagsfif også ‘lette’. Og selve ordet ‘fif’ er jo egentlig slet ikke retvisende, da mine fredagslister altid er ment som en inspiration. Eller måske egentlig blot en status over, hvad jeg finde værdifuldt at putte ind i weekenden.. De er ekstra ‘lette’ idag i den forstand, at det er aktiviteter, jeg allerede (fordi det jo ER weekend allerede) har gjort, eller har i kikkerten. Jep. Så lidt en snyde-liste for mig. Fordi vi skal passe på os selv, tage det stille og roligt og sætte tempoet ned. Og lade være med at stille høje krav til os selv HELE tiden. Dét vil være mit overordnede mål i weekenden. I lyset deraf håber jeg, at weekenden vil bringe følgende med sig:

  • Se personer, det er aaaalt for længe siden jeg har set (familiemedlemmer eksempelvis). Faktisk kan jeg allerede sætte flueben ved denne aktivitet (det er det smarte ved at være den der skriver listerne 😉 ) Men jeg har også endnu et familietræf i kalenderen denne weekend. Dét er for mig ægte forlænget weekend-stemning!
  • Begynde at læse en kort bog. Jeg har lige afsluttet “Det store i det små” (- den er længere, men virkelig fin – og jeg er lidt stolt over endelig at være kommet igang med at læse bøger for sjov igen.) Så hvis nu jeg begynder på en kort én, så er der ikke så langt til en succesoplevelse igen. Jeg tænker på én af Erland Loes bøger. Jeg har læst ‘Doppler’ for nogle år siden, og havde virkelig optur over den. Det er en af de bøger jeg har tænkt mest over. Og apropos succesoplevelser..
  • Bage hveder – hvis man endnu ikke har gjort det (hvem kigger på mig?)? – eller bare købe dem, og spise til det føles okay, at der igen er et år til store hvede dag 😉 Det er min plan. Jeg mener, bare fordi det traditionen tro var i går, de skulle spises, betyder det jo ikke, at de ikke også kan spises resten af denne weekend 🙂
  • Min søster, som i øvrigt gav mig ugens optur ved at kalde mig sjov i dette indlæg, har anbefalet netflix-serien “the letdown” – som en pendant til ‘Petra får en baby‘. Jeg har ikke set den, men måske kunne det være noget? Alternativt skal jeg i hvertfald se sidste og afsluttende afsnit af ‘Gift ved første blik USA’. Jeg ved nu hvem der vælger at (for)blive gift/skilt, men hvad mon der sker efter beslutningen? (Jeg er KUN kommet til at google det ene par 🙊)
  • Sidde i en solstråle og lukke øjnene. Og dufte til foråret. Uanset temperaturen. Jeg insisterer.

afterlight-46

RIGTIG god Store Hvede-ferie!
Hvad mon I skal bruge de dejlige fridage til?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagens hvedetip