Store Hvededags-fif

Inspiration til forårs/picnic-ønsker

Den her forlængede weekend driver mig ud. Ud af fjerene. Ud af huset. Ud af byen.
Vi har indtil nu været hos begge vores forældre i deres huse med fine haver. Og skoven lige om hjørnet. Det passer sig bare så godt til sådan en forlænget weekend, hvor vejret er svingende, men i stunder helt fabelagtagtigt fint og lyst. Jeg har endda taget mig en lur på en solseng til lyden af rislende vand og med en bog i skødet. Det er da WEEKEND, ja, nærmest ferie(!)

Forårets (eller næææsten sommerens) komme, har fået mig sådan til at tænke på, hvor rart jeg synes det er at være udenfor. Og med at bruge tid udenfor følger naturligvis én af mine yndlingsaktiviteter: picnic.

Og når nu vi bor på 5. sal – uden altan – synes jeg, at et ordentligt arsenal af picnic-udstyr ville være på sin plads. Som et slags plaster på såret. Og ikke mindst som en hjælp til at få taget tingene under armen, selv hvis jeg tøver ved trapperne.
Her er derfor, hvad der står på min forårsønskeseddel:

collage-picnicen-1

  1. En fin lanterne fra Bloomingville til at skabe stemning, hvis skumringen nærmer sig. Det er jo de bedste picnics, hvor man glemmer tid og sted, og det først er når solens stråler ikke varmer længere, at man skænker klokken en tanke.
  2. Isterninger. Eksempelvis med mynte i. Vi har for nylig investeret i ekstra store isterningeforme. På den måde holder de koldt lææænge, og der er mere kreativ frihed til, hvad man fylder dem med (ud over vand) 🙂
  3. Vattæpper. Og eventuelt puder. Alle disse fra Camomile London måtte godt flytte ind hos mig. Uanset årstid.
  4. Celine solbriller. Åh, jeg kunne ønske mig så mange af dem. Her eksempelvis i modellen Havnhoney. Siden kollagens start er modellen dog udsolgt, men jeg fandt dem her i sin tid 🙂
  5. Vattæpper får man ikke nok af på en picnic, hvis du spørger mig. Derfor har de sneget sig ind hele to gange på denne liste. Det er så hyggeligt at indrette små rum i det grønne, og at have lidt ekstra med som dyner, hvis det danske vejr skulle være svingende. Notre dame har mange fine at vælge imellem, som dette grønne blomstrede vattæppe.
  6. Vandflasken fra BKR er så fin og enkel. Den fås i alverdens nuancer, og så er jeg vild med at den har et praktisk håndtag. Så kan selv en lille barnehånd jo holde fast i den 🙂
  7. Egentlig har jeg været på udkig efter en ægte picnic-kurv.. Sådan én med klapper i låget og stropper til at fastgøre servicen, men som jeg har kigget rundt, er jeg kommet frem til at en kurv som denne med håndtag fra Malling Living er langt mere praktisk. Den kan bruges til alt muligt andet resten af året, og så kan der også stikke ting og sager op af den, hvis man har meget læs på (som jeg altid har)

 

Jeg håber at weekenden har været god ved jer.
Hvis der er noge jeg har glemt at skrive på min liste, så inspirer mig gerne 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Store Hvededags-fif