DIY krydderurtepotte (med selv-vandingsfunktion)

Tirsdagens tip om bolig-TV

Det er lettere at holde sig i gang, end at komme i gang. Dén sætning røg det ud af mig i dag. Måske var det reaktionen på den søde søde jeg talte med, som gjorde det. Men jeg følte lidt, at det var et guldkorn. Dér hvor jeg er lige nu i al fald. (I morgen er det ikke sikkert det lyder helt lige så smart. Sådan har det det med at gå.)

Men lige nu har jeg det netop sådan i mange forhold – i venskaber, til læsning, i gode vaner derhjemme og i forhold til dette domæne, IG og alle mulige andre ting; Det er meget lettere at holde mig i gang med en god stime, end det er at skulle starte noget op (igen).

Har jeg først taget mig en pause væk fra ‘flowet’, er det faktisk svært at komme ind i det igen. Nogle gange uoverskueligt, endda. Men mest af alt svært at tro på, at jeg kan løfte opgaven. Sådan er det lige nu på mange områder. Meget har været sat på hold. Deriblandt også dette dejlige lille rum. Af årsager jeg nok snart har samlet mod til at dele (ja, jeg teaser).

Men det har været nødvendigt og rart også at mærke, at jeg ikke blot kører dette sted af pligt og fordi det ‘jo skal holdes igang, hvis det skal give mening’, men helt og aldeles fordi jeg mangler det og savner det, når det ikke er der. Altså. Det er da priviligeret, at have fundet et medie og en udtryksform der gør mig glad. Det synes jeg. Og det vil jeg holde fast i.

I lyst af dette, vil jeg holde gang i et godt ‘flow’ jeg (gen)startede sidste tirsdag: Tirsdags-TV i boliggenren.

Dagens tip er derfor helt lavpraktisk et tip om, at TV’et faktisk er virkelig godt tirsdag aften. Særligt, hvis du interesserer dig for bolig, som jeg. I dag er tippet således om, hvad jeg vil tune ind på i aften:

  • Kl. 20.00 tænder jeg for DR1 og ser “Fra boligdrømme til virkelighed” Første afsnit (af anden sæson!) ligger her og handlede om en færge der blev bygget om til en husbåd. (Jep, jeg begyndte dette indlæg tidligere i dag, men se nu – nu får jeg jo helt travlt!)
  • Bagefter skifter jeg til TV2…   Streg dét. Der er ikke det gode boligprogram fra sidste uge, som jeg har glemt hvad hed, men som handlede om, at man skulle gætte, hvem der boede hvor (af fem almindelige danskere). Til de interesserede er der ishockey på TV2 i aften. I stedet har jeg netop opdaget, at ovennævnte program faktisk har kørt en sæson uden at jeg var klar over det. Så bagefter tror jeg, at jeg tænder for DRTV og sluger lidt af første sæson af “Fra boligdrømme til virkelighed”. Sorry TV2.
  • … Eller se “Verdens vildeste huse” på TV2fri. Jeg har aldrig set det, tror jeg, men det lyder vildt og lige i boligtemaet 😉

Rigtig god tirsdag aften til jer.
Og tak for, at I trofast læser med. afterlight-55
Det gør mig glad.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY krydderurtepotte (med selv-vandingsfunktion)