Tag den lige med ro!

Livet er for kort til (#2)

Der er så meget. Småt som stort. Som man både kan gå op i eller ikke kan. Det vælger man heldigvis helt selv.
Her er min anden liste (nogensinde) over ting, som jeg finder at livet er for kort til:

 • Dårligt (= tyndt, naturligvis) toiletpapir.
  Ingen forklaring nødvendig, vel?
 • Dårlige (= tynde og små, naturligvis) vatrondeller.
  Efter jeg én gang købte de lidt dyrere tykke vatrondeller, er jeg aldrig vendt tilbage. Én kan faktisk klare ét ansigt, og den aldrig helt gennemblødt eller gennembeskidt. Jeg har ofte lyst til at spørge folk jeg ser have de små flade, om de dog nogensinde har prøvet luksusudgaven. Men jeg stopper mig selv. Bare rolig.
 • At skulle google væggeur/vækkeur.
  Altså. Det er jo utroligt, som jeg altid bliver i tvivl. Det irriterer mig hver gang, at jeg ikke bare kan huske det. Nogen der har en god huskeregel (ud over “HUSK det nu bare”?) Til gengæld er jeg aldrig i tvivl om lægge og ligge. Lægge er nemlig en bevÆgelse og ligge er stIlle. Selv tak for dén huskeregel (og tak til min mor for at give mig den).
 • Mascara som smitter af på øjenlåg. Eller under øjnene.
  Efter mange års søgen har jeg endelig fundet én, som ikke smitter af på mine noget hængende øjenlåg. Og sikke en befrielse, ikke at skulle glo i et spejl så ofte 🙂
 • At pudse vinduer selv. Særligt når man bor på 5. sal.
  Jeg mener det faktisk i bogstaveligste forstand. Med tanke på at pudse vinduer så højt oppe, kan livet meget meget hurtigt blive alt for kort. Sorry. Jeg er lidt højdeskræk.
 • At gå over for rødt.
  Seriølle. Det bliver jo kort, hvis du gør det på et forkert tidspunkt. Ja, jeg bliver ved at være lidt markaber.. (Og ja, jeg har også en lille smule indbygget angst for at gå overfor rødt.)
 • En dårlig kartoffelskræller…
 • …Og i samme (kartoffel)båd; Sløve knive.
  Det t.e.s.t.e.r min tålmodighed.
 • At læse en bog til ende, som man kun læser af pligt.
  Der er så meget godt derude. Så jeg øver mig i, ikke at spilde min tid på noget jeg ikke decideret nyder (når jeg lige har givet den en første chance).
 • Dårlige drinks.
  I sidste udgave af det indlæg skrev jeg dårlig kaffe. Men efter vi var på GT-kursus, er værdien af lækre drinks virkelig gået op for mig.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tag den lige med ro!