Tirsdagens tip om en 'lige-ved-hånden-iphone-holder'

DIY: enkel opslagstavle

Jeg har længe ønsket mig en opslagstavle herhjemme. Faktisk skrev jeg allerede i oktober et indlæg om inspiration til netop en opslagstavle. Men siden da, har jeg ikke fået gjort noget ved det …Eller jeg har ikke fået fundet præcis dét, jeg manglede. Mit DIY-ur inspirerede mig nemlig i materialet, og jeg har siden Mallorca ærgret mig gul og grøn over, at jeg ikke købte mig nogle større bordskånere/dækservietter i det fine søgræs.

fullsizeoutput_92b

Men i sidste weekend fandt jeg dem! Større søgræsmåtter (hov, det lød forkert) bordskånere/dækservietter i samme tykkelse som mit flettede søgræsur. Og da jeg kom hjem med dem, tog det ikke mange minutter, før min længe ønskede opslagstavle var hængt op.

Dette er, hvad jeg brugte:

  • En bordskåner af søgræs
  • Ophængningstape, som jeg også brugte her
  • Korte knappenåle
  • Pynt – billeder postkort, billeder og andet, som jeg ønsker det

fullsizeoutput_932

 

Sådan gjorde jeg: 

  • Jeg fastgjorde to stykker af tapen i toppen af bordskåneren – pres godt og længe.
  • Derefter placerede jeg bordskåneren dér, hvor jeg ønskede den hængt op. Pres også hårdt og længe (og nej, det er ikke en fødsel, selvom mit ordvalg lyder sådan).
  • Og 1, 2, 3, bordskåneren er klar til at blive anvendt som en vaske ægte opslagstavle –  prydet med billeder/kort eller alverdens fine ting, du ønsker.

fullsizeoutput_931

Editors note:

Jeg har købt lidt for lange knappenåle til, at billederne alle sammen føles som om de sidder vildt godt fast. Af denne grund (= dovenskab) overvejer jeg at lime to bordskånere sammen, så de bliver dobbelt tykkelse.

Derudover overvejer jeg at sætte flere bordskånere op på samme måde – under denne. Simpelthen fordi min datter er MEGA fan af, at stå og kigge på billeder af familie og venner. Lige som jeg håbede det 🙂
Så: måske vi skal have én op til hvert familiemedlem?

Rigtig god onsdag til jer!

fullsizeoutput_933

fullsizeoutput_92e

 

 

Husk: I er altid velkommen til at skrive spørgsmål i kommentarfeltet nedenfor, eller at følge mig på Instagram eller Bloglovin’.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagens tip om en 'lige-ved-hånden-iphone-holder'