Fredagsfif til maj(sommeren)

Tirsdagens tip om fine (gratis) kort

Tænk, at vejret bliver ved! Jeg føler næsten, at det er for godt til at være sandt.
Jeg må dog også indrømme, at regnen gjorde noget helt særligt ved mig i går. Det var en påmindelse om, at der findes andet dansk vejr. Regnen der silede ned, og tordenen der buldrede. Det gav mig en ihærdig lyst til at skrive. Men praktikaliteter indhentede mig – som frygten for at blive ramt af lynet, hvis jeg ventede med at cykle, eller ikke at nå de aftaler der kaldte, fordi alting bare tager længere tid i regnvejr. Og det er der på en måde noget befriende over, synes jeg. Jeg føler mig altid i et krydsfelt mellem at have lyst til at sætte mig med en varm kop kakao, tændte stearinlys og noget melankolsk i højtaleren. Og skrive. Og på den anden side en iver, drivkraft og ihærdighed. Jeg bilder mig ind, at det hænger sammen med netop ihærdigheden i vejret. Testen i, om man nu når frem uden at blive HELT gennemblødt, inden det buldrer for vildt. En løben-om-kap med vandets strømmen ned af himlens kinder. I går føltes det som glædestårer.

 

afterlight-61

Nu er det dog tirsdag, så I skal ikke snydes for et enkelt tip fra min side.
Jeg har længe været (lidt for god) til at samle go cards gennem tiden. I ved dem, der hænger bag mange døre på caféer. Så god, at jeg, da jeg sorterede i disse for nylig, smed +100 ud (er mit bud). I stedet har jeg nu en lille portion tilbage, som jeg VIRKELIG synes om. Jeg bruger dem til kort til fødselsdage eller andre højtider, som bogmærker, og til pynt på vores nye opslagstavle eller andre steder. Og til netop sidstnævnte, faldt jeg i forrige uge over nogle meget fine køkken-agtige kort – som dog ikke hang i de så kendte go-cards-holdere. Det var kort fra intet mindre end Meyers Deli. De hang simpelthen bare på væggen til fri afbenyttelse, og var så fine, at jeg snuppede tre, og lidt har fortrudt, at jeg ikke tog lidt flere. De kan nemlig gøre sig til alle tre funktioner, hvis du spørger mig.

Så for at opsummere, er dagens tip simpelthen, at holde øje med fine (gratis) kort i eksempelvis Meyers Deli – eller andre spisesteder. Rigtig god jagt 🙂

 

Husk at du er velkommen til  at følge mig på Instagram eller Bloglovin’, hvis du har lyst 🙂 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfif til maj(sommeren)