Tirsdagens tip om en ret så praktisk (rejse)app

Inspiration til pynt og service til sommerfest

Jeg er i fuld gang med at planlægge min “se-mig-jeg-er-færdig”-fest. Eller, det troede jeg, at jeg var. Jeg mødte dog en lille mur i går; den mand jeg havde regnet ville stå for maden, er forhindret i at hjælpe netop dén dag, som jeg har inviteret til. Så jeg brugte en del tid på at researche, men blev simpelthen mere forvirret, nedslået og overvældet end da jeg startede dén google-jagt. Så jeg lagde det på hylden.

Min første indskydelse derefter var at hoppe (lidt for købelysten) i Søstrene Grene, og hamstre pynt. For uanset hvad, skal det være hyggeligt og så fint som muligt, tænkte jeg? Og hvordan kommer man bedre ud af en fest-krise, end at tage fat på noget man kan gøre noget ved? Men tiden blev knap i går (før nogle venner kom til mad), og jeg nåede det ikke. I stedet hoppede jeg – da vores gæster var gået – på computeren og fandt inspiration. Og selvom mit overskud i dag nok havde haft bedre af, at have få de par ekstra timers søvn, tænker jeg egentlig, at det var en virkelig god investering af tid.. For det første slap jeg for impulskøb i min fest-nød, og for det andet kan jeg også nu se en større rød (eller nærmere blå-gul?) tråd i mine idéer til festen. OG som det tredje glæder jeg mig ENDNU mere til festen nu! Win, win og win. Den inspiration jeg fandt frem til i nattens mulm og mørke, vil jeg ikke spare jer for. Det kunne jo være, at jeg ikke er den eneste, der skal holde en sommerfest?!

Her er mine idéer til pynt og service til en sommerfest (ala 2018):

 

Tingene er fundet følgende steder: 

Balloner: Etsy

Træ’-tallerkner: Remodelista.

Gule (prikkede) stofservietter: H&M Home.

Billede af bestikanretning: Country Living.

Billede af buket: Avenue.

Kop med citroner på: H&M Home

Støvet grøn dug: H&M Home

Prikket papirspose: Lagerhaus

 

Rigtig god onsdag til jer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagens tip om en ret så praktisk (rejse)app