DIY: Hårspænde med sløjfe

Send flere fester !

Det er dagen efter min fest. Og jeg føler mig nærmest tømmermandsramt. Selvom jeg altså ikke indtog alkohol.
Jeg er ør hovedet, øm i kroppen, og har et smil på læben.

Hvor ér der altså noget helt særligt over at samle dem man holder af – til at indtage mad sammen, chille og hænge ud sammen i solen. Jeg kunne ikke  have ønsket mig dagen i går bedre.

Og det har fået mig til at tænke lidt:
(Det lyder måske lidt som en sensation, at jeg tænkte, og det er det vel på sin vis også. I hvertfald her dagen derpå:)

Lad der komme flere fester i mit liv!

Jeg elsker at gå til fester, men helt ærligt.. Jeg elsker endnu højere at holde fester. Min mand ville nok grine, og indskyde, at det er fordi jeg godt kan lide at være i centrum. Haha. Det er ikke sandt.. Og så lidt alligevel. For når det er éns fest, er det også éns mennesker, dem man holder af, som mødes på kryds og tværs. Og én selv der har valgt settingen og menuen – omend jeg er altædende. Men altså. Alt er jo lige som man selv ville vælge det. Og SÅ er det altså virkelig fedt at se folk blive glade for dét man har gjort ud af det.
Derudover er der noget andet mega nice ved at holde fest; alle forberedelserne. Som godt nok kræver en del lister (hvis ens hovede er som mit), men som også bare gør, at festen føles som om den varer flere dage – fordi forberedelserne er en del af forventningens glæde (hvis man har temperament som mit) 🙂

Derfor: Håbet for mit nyvundne “voksne” liv som færdiguddannet er, at det vil bringe en masse anledninger til at holde FEST.

Med håbet om en god og solrig dag.. Rigtig festlig mandag til jer 🙂

Kærligst S

Husk, at du er velkommen til  at følge mig på Instagram eller Bloglovin’, hvis du har lyst.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: Hårspænde med sløjfe