1 år. 1 år!

10 hurtige om mig

Den HELT store forskel på bloggen for et år siden, da jeg startede den og nu, er naturligvis, at jeg ikke længere er anonym. Det glemte jeg helt at sige i fredags her på domænet, men det har fyldt en del i tidens løb – og gør det stadig. Forskellen på at skrive uden folk ved, at det er mig der gør det, og så at hver og én kan gå ind og læse. Den er til at føle på.

Jeg er dog glad for det. Det er helt okay. Og det gør ærlig talt også en del ting liiidt lettere. Og har også givet mig flere at spare med og få feedback fra. Dét er win. Men tilbage til mig og mit 😉 Dét faktum fik mig nemlig til at tænke på lidt småting om mig selv, som jeg da egentlig gerne vil dele. Det er altid med sådanne indlæg, at jeg kan føle mig lidt navlepillende. Men omvendt synes jeg altid at andres lignende indlæg er sjove og letlæste. Det er nemlig virkelig befriende at opdage hvor ens og hvor forskellige vi kan være fra hinanden.. På én og samme tid. Hvor helt særlige vi er – og hvor helt igennem ens vi også er. Det er dét jeg synes at de her indlæg kan. Hurra for mangfoldighed!

Her er lidt random info om mig:

  1. Jeg forstår ikke, at der findes mennesker, som i deres opvaskemaskine ikke lægger bestikket i kategorier. Kategoriseringer gør det så meget lettere at få plads til alle delene, og det gør desuden at bestikskuffen kan tømmes på 1,5sek. Jeg binder mig selv på hænder og fødder for ikke at sortere en bestikskuffe i en opvaskemaskine, hvis jeg ser én i uorden #barekaldmignørd
  2. Lidt i samme kategori har jeg – siden jeg flyttede hjemmefra – altid haft sorterede vasketøjskurve. Eller rettere vasketøjsposer – se min guide her. Én til 30/40 grader og én til kogevask. Jeg begriber dels ikke, at der ikke er flere firmaer som dyrker denne sorteringsmulighed (i form af vasketøjskurve med opdelt sortering), og dels heller ikke at så mange mennesker lever med en blandet kurv. Det må da være så besværligt at vurdere, hvornår man skal vaske hvad? Og når man nogensinde bunden?
  3. Helt modsat ved jeg, at jeg har lavet flere af denne type indlæg, men jeg kan hverken huske, hvad jeg kaldte dem eller hvad jeg nævnte i dem. Så måske jeg her gentager mig selv? Jeg ved ét af dem er her og her, men derudover? Ingen idé. Jeg har med andre ord ret dårlig struktur på min computer. Mit augustgoal? At rydde op digitalt!
  4. Jeg er så snæversynet, at jeg ser dét at være kræsen som et udtryk for at være en lille smule snæversynet. (Dette føler jeg, at jeg har nævnt før, men jeg er faktisk lidt flov over, hvor uforstående jeg kan være over kræsenhed. Du må gerne have ondt af min datter nu. ALT skal prøves, blev der sagt.)
  5. Det værste huslige arbejde jeg ved er at støvsuge. Lige nu har jeg strenge ordrer fra min læge om ikke at gøre den slags. Jeg har lidt ondt af min mand, men jeg må også ærligt indrømme, at jeg nyder at være fritaget fra den del af husholdningen.
  6. Hvilket minder mig om, at jeg altid var meget uforstående overfor robotstøvsugere. Indtil vi fik et barn. Nu er det den vildeste drøm! Jeg tror bare, vi har for mange dørkarme og for små rum til, at det giver mening?
  7. Desuden er min yndlingsbeskæftigelse i hjemmet at vaske tøj. På maskinen. Sikke en winner-tjans! Den melder jeg mig altid frivilligt til! (Årsagen er simpel: Det er jo ‘arbejde’ som kræver minimalt af mig. Ét tryk på maskinen, og den klarer det hele. Jeg er vild med det!)
  8. Jeg så billeder fra de første døgn med min datter den anden dag. Nu? Er jeg skruk med stor mave på ❤
  9. Den anden dag blev jeg mødt med et “det er da lige opover med dig, hva…?” Af en person… som vel at mærke ser mig HVER dag. Det var sødt ment, og jeg grinte. Men ja, jeg er stor. Og er egentlig helt ok med det. Lige nu i al fald.
  10. Hvilket minder mig om, at jeg, siden jeg selv har prøvet at være gravid, har haft lidt ondt af de, som først rigtig viser en mave den sidste måned eller to. Jeg mener bare, al den lovin’ man får fra verden? Alle de ‘tillykke’r’ og småltalks. Og ikke mindst folk, som rejser sig i bussen. Tak. Ja TAK, siger jeg bare.

Husk, at du er velkommen til  at følge mig på Instagram eller Bloglovin’, hvis du har lyst.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 år. 1 år!