Det mest hjemlige ved et hjem.

Julen kommer!

I går var der præcis to måneder til juleaften. Og tænk, det gik nær min næse forbi!
På instagram var der én eller anden (ja, jeg bruger for meget tid dér) der skrev noget om at der var to måneder til jul, og jeg tænkte “ja, ja, sådan cirka da…”  Senere på aftenen faldt mine øjne på noget så fancy som en kalender, og DA at det gik op for mig, at der jo var PRÆCIS to måneder til jul!

Og hvilken timing det havde været, hvis jeg havde udgivet dette indlæg i går, men nu kommer det altså i dag😂 🙈  : Mit ‘Julen kommer!’-indlæg!

Julen kommer (naturligvis) til at stå i DIY’s tegn herinde, og den slags skal som bekendt planlægges..

Jeg har planer om at lave DIY-kalenderlys, DIY-adventskrans, DIY-pynt (noget af træ, noget af ler og noget af papir) og DIY-krans til døren..

Og her er det så at I kommer i spil: For er der noget særligt du sidder og drømmer om inspiration til, mon? Så sig ENDELIG til!!

I gamle dage var det forbudt for min mand at spille julemusik FØR 1. søndag i advent. Jeg følte simpelthen at julen blev udvandet, hvis den blev spredt for meget ud.. Men efter at julen de sidste par år er løbet fra mig, har jeg erklæret at julen er VELKOMMEN efter min fødselsdag i oktober 😃  Og ja, jeg ER begyndt at sætte julemusik på indimellem. Så håber jeg ikke at den løber fra mig i år, men at jeg når at nyde, nyde, nyde julen.

Jeg tænker at guides til kalenderlys mv. skal udgives i lidt god tid, så der også reelt er tid til at lave det på den anden side af skærmen. Og her når vi til mit andet spørgsmål: Hvornår synes I det er for tidligt at starte på jule-indlæg på bloggen?

Hvis ikke I siger ‘stop’, er fare for, at bloggen indfiltreres af jul inden vi får set os om💫 🎄 ✨ 🙊

image-1-5

Dét her bord kommer helt sikkert til at danne baggrund for masser af jule-dimseri! 

fullsizeoutput_5e8

Altså, jeg bliver ikke mindre glad for det, som tiden går.. 

Ja, som jeg skrev på instagram i dag, så er det gået hen og er blevet mit yndlingsmøbel herhjemme! 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det mest hjemlige ved et hjem.