Om at vælge mennesker til og fra.

Jeg har det ikke hårdt.. Tværtimod!

Sidste indlæg lød måske lidt som om jeg har det svært. Jeg tænker, er følsom og analyserer. Ja, det er en del af mit (indre) liv. Og det er okay. Det har altid hjulpet mig at sætte ord på. Særligt på skrift. Jeg har stakke af notesbøger med skriblerier, som jeg har brugt til at proces’uere (hedder det dét? Ha! Og jeg har lige sagt at ord er min ‘thang’ 🙈). I dag vågnede jeg med en optursfølelse. En sådan grundlæggende følelse af ‘EJ, hvor er jeg bare heldig! Solen skinner på mig, lade mig løbe i gadedrengehop ned ad gaden.’

Så ud over at jeg pt. tænker meget over dét der med venskaber, så fylder dette pt i mit tankemylder:

 • Jeg skriver speciale. Og jeg kan bedst lide at være i god tid. Men det er jeg ikke. Faktisk er jeg måske lidt bagud. Min datter har været meget syg efter hun er startet i institution, og jeg har nydt at tage mig tid til det! Men det ‘forsømte'(ih, hvor er det irriterende at det ord skal have så negativ en efterklang, for jeg har jo været det vigtigste sted ) det skal indhentes. Så. Det bruger jeg tid, kræfter og tanker på!

Jeg sætter lige en streg her. For resten af punkterne der kom frem var ikke ‘bekymringer’ men ting jeg glæder mig over. Ja, udover at jeg da også skal have skaffet mig en praktikplads til efter jul. Den ansøgning må jeg da lige få skrevet færdig.. Hov.

Nåh, men som sagt: mine fingre skrev simpelthen bare videre på ting, jeg glæder mig over for tiden. Følgende punkter kom frem:

 • I dag satte jeg på café og læste og skrev og læste og skrev. Jeg var effektiv og produktiv. Og det føltes godt. Min søster og faster sad på samme café to borde fra mig, og jeg holdt koncentrationen! Stolt med stolt på! Og hyggeligt for en gangs skyld ikke at føle mig helt alene som jeg sad der og arbejdede.
 • Jeg gik en tur i solen langs kanalen. Solen skinnede. Ej, hvor er København smuk, altså!
 • Jeg fik mascara på, før jeg kom ud af døren, og min datter sov i sin egen seng i nat!
 • Herudover har jeg en følelse af, at livet ligger lige foran mig. Der er mange ting vi ikke ved om fremtiden herhjemme: Hvad mon jeg skal efter endt uddannelse? Finder vi mon en større lejlighed snart, eller skal vi bygge om (læs: slå vægge OP) så vi kan få et ekstra rum?
  Jeg glæder mig til alt det der er i vente, men bare en gang imellem ville jeg ønske at jeg havde fremtidsbriller; briller, hvor jeg kunne se et kort sekund bare et halvt eller et helt år frem. Men jeg har en følelse af, at det kommer til at blive så godt så godt det hele!
 • Jeg tror faktisk at jeg når alt på min speciale-liste i dag! 👏🏻Jeg håber at I har en lige så opturs-agtig mandag!?
  Klem herfra.
  fullsizeoutput_601

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at vælge mennesker til og fra.