D I Y: Det letteste pandebånd!

S P O T on: lamper fra et frugttræ?

Jeg har åbenbart en tendens til at falde for lamper, som har én eller anden reference til naturen.

Mit kæreste eje (lampemæssigt!) er denne &tradition lampe. Jeg kan simpelthen ikke få nok af at kigge på den. Navnet er godt nok ‘Blown SW3’, men spørger du mig, burde den klart hedde ‘jordbær’ eller ‘hindbær’. Det ligner jo et bær fuldstændig!
img_1590

Efteråret er mit vedkommende lig med udkig efter nye lamper herhjem til. Vi mangler lidt lys over land til de kommende mørkere måneder. Og som jeg sad og skrev dem på ønskelisten, gik det op for mig at de alle ligner enten frugter eller…
5710562203553-leaf-gulvlampe-green-muuto_10

Photocredit:Muuto

…et blad! Som denne; Muutos ‘leaf’ standerlampe. Lampeskærmen, som vel nærmest ikke kan kaldes en skærm, er inspireret af et blad. Den er enkel og let, og ville være perfekt som læselampe i vores stue. Og i modsætning til så mange andre standerlamper fylder den nærmest ingenting i rummet – heller ikke visuelt. En stor kvalitet, når man mangler lidt plads, som her på matriklen.

kristina-dam-bolig-spisebord-hay-bord-eames-stole-sculptural-chair-le-klint-hjit7kbyrn5lpgcbyhog1a2

Photocredit: Boligmagasinet/Andreas Mikkel Hansen

Ovenstående le klint-lampe er jeg helt skudt i. Særligt i denne udgave med messingfatning. Igen synes jeg at den ligner en frugt af en art. Denne gang måske et æble? 🙂

 

53caaa93d6b6e611f5eedaff798fe210

Photocredit: via pinterest here

Sidst men ikke mindst, er der et noget billigere, men ikke mindre fint alternativ: Rislamper arrangeret i en (vindrue)klase! Simpelt, men virkelig smukt arrangement af de klassiske rislamper. Jeg ville indrette dem i et hyggehjørne enten i stuen eller på børneværelset.

Rigtig god (allerede) mørk og hyggelig fredag aften 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

D I Y: Det letteste pandebånd!