Torsdagstanker: "Lad os gemme det!?"

Fem weekend-fif på en fredag

SÅ er det fredag. En god én af slagsen her på adressen. Min mand har tidligt fri og kan derfor nå at hente – og så endda inden anden lur. Ih, det gør hende så glad, hende den lille. For ikke at tale om ham! Så det føles nærmest som om at det er halvt lørdag i dag! Jeg skal sidde med specialet, men i aften skal jeg ud med mødregruppen. Italiensk mad og god vin står den på. IKKE dårligt. Faktisk glæder jeg mig så meget at det kilder lidt i maven. Måske smutte jeg i IKEA i morgen og lader de to andre blive hjemme, eller måske vil jeg bare kramme dem hele dagen. Har ikke helt besluttet mig endnu. Seriøst, jeg har pt. daglig optur over at have lavet min helt egen familie. Altså, hvor jeg føler mig heldig og voksen og lige dér hvor jeg skal være!
Nåh, men jeg havde egentlig planlagt en DIY-guide, men det bliver sørme i morgen i stedet. Jeg må jo se at få bestilt noget på det speciale, så jeg kan holde fri med god samvittighed. Så her kommer i stedet et par fif til dejlig (og sjov) tidsfordriv til en (forhåbentlig) god weekend..

 

Fredagens fem weekend-fif:

 • Tjekke Miriams “shhh”-indlæg ud. Jeg har selv gemt de sidste, så jeg kan tage en ordentlig runde i denne weekend 😜

 

 • Se nye serier på netflix (hvis ikke allerede du har binget dem); Stranger Things, Mind Hunter eller måske den lidt ældre Elementary. Alle tre har vi gang i herhjemme – så kan vi variere efter humør 😉

 

 • Søge på alt med jul pinterest. Og blive inspireret. Og komme i julestemning? Fik jeg sagt at jeg er ved at være i julestemning allerede? Og ja, jeg lavede adventskransen i går aftes! Stay tuned angående dén!

 

 • Og hvis ikke du er dér hvor du er klar til julespam på pinterst, så find i det mindste én lille lyskæde frem. Tænd den, og lav en varm kop kaffe. Jeg fik foræret én fra Sirius af min svigermor den anden dag, som består af kobbertråde og små lysende stjerner. Se her. Og faktisk er den så fin, at den er tændt ALL the time – fra nu af, og til jul. Jeg siger det bare!

 

 • Gå en tur i solen. Og nyde bladene – inden de er helt væk for i år. Og solen kommer (selvfølgelig!?) til at skinne!

 

Hvad mon jeres weekendfif er til denne weekend? 🌿

 

Rigtig god fredag og weekend til jer! 😘
fullsizeoutput_61d

2 kommentarer

 • Åh, det lyder bare skønt – i mandags tog min kæreste også tidligt fri og så faldt vi også i en flaske vin. Det er bare dejligt (;

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stay Strange

   Tak, det var mindst lige så skønt som forventet. Ih, hvor lyder det også dejligt med vin bare jer to. Og så på en mandag! Dén vej burde man oftere forlænge weekenden, hvis du spørger mig!
   Jeg håber du får en rigtig god weekend 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdagstanker: "Lad os gemme det!?"