Om familie og at være elsket ubetinget.

Mine ønsker!

Det sker hvert år: Lige efter min fødselsdag kommer jeg i tanke om uendeligt mange nye ønsker. Mer’ vil ha’ mer’, som man siger, og det er ikke noget jeg er særlig stolt af. Så her kommer altså mine (nyerhvervede) ønsker – her i min hemmelige hule af et forum🙊  Det gode ved at have fødselsdag i oktober er, at der ikke er længe til jul derefter, og mon ikke nogle af ønskerne sniger sig med på julegaveønskelisten!?

 

 

collage-2017-10-10

OBS: Mine links er altså ikke affiliate, men ‘bare’ almindelige links 😉

 

1:  Den smukke Lily Lysestage er jeg efterhånden stødt på nogle gange. Den er SÅ smuk, synes jeg. Det eneste der holder mig tilbage er prisen – udover det faktum at den ser nærmest farlig ud i et børnehuserende hjem 🙈 Meeen det holder mig ikke tilbage fra at drømme.

2:  Den fine Inwear Nura T-shirt at den sidder meget fint og behageligt, og selvom jeg faktisk ingen trøjer eger med skrift på, synes jeg at ‘humanist’ lablet er rimlig passende og sjovt, når nu jeg sidder med hovedet begravet i mit humanistiske speciale 😜

3:  Den praktiske og elegante Stolbjerg toilettaske (kaldet infinity bag) har jeg haft øje på længe, men igen gør prisen den værd at sætte på en ønskeliste. Men altså, hvor ville den være smart og dejlig at eje!!

4:  Teskeen Prairie er nok den af de ovenstående ting jeg længst har sukket efter. I flere år, faktisk. Men en del af mig har bildt mig selv ind, at det jo er en lille smule frås sådan at ege en ‘pynteteske’. Da min gode veninde imidlertid viste mig dens meget praktiske muligheder – i oliven, marmelade eller andet serveringsværdigt, blev jeg overbevist om, at den måtte gøre comeback til min ønskeseddel!

5:  Et fint citrontræ (billedet er taget herfra) gad jeg simpelthen så godt eje! Det siges at det kræver en smule mere pleje og omsorg, men jeg er up for the task! Jeg har trods alt holdt live i et menneske i et år. Det er desuden så frodigt, livligt og æstetisk at se på sådan et træ, altså!

6:  Jeg kan ikke få nok af vægopbevaring! Jeg synes det kan være vægudsmykning i sig selv, foruden at være mega praktisk (når man som os har meget store vægarealer og noget mindre gulvareal at gøre godt med). Disse er fra Umbra og kaldes Trigg

 

Min søde søster gjorde mig opmærksom på, at der på min fødselsdagsønskeseddel i år primært var pleje- eller makeup-produkter. Og det havde hun faktisk ret i. Jeg tror det er et symptom på, at jeg har haft mit først år som mor, og at jeg virkelig – nu i forhøjet grad – værdsætter at kunne forkæle mig selv med kvalitetstid og kvalitetsprodukter. Så der kommer nok også til at være en del plejende produkter på julegaveønsker, udover de ovenstående. Hvad står der på jeres julegaveønskeseddel?

Er I overhovedet begyndt at tænke på den slags?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om familie og at være elsket ubetinget.