Torsdagstanker: Work/Life balance

FREDAGSFIF

De sidste weekender har været ok afslappede her på adresse, men de næste uger begynder at blive  booket op. Sådan synes jeg altid det går: Planer stimler sammen i klaser, og det samme gør slapper-weekenderne. Det ér virkelig dejligt med aftaler i kalenderen, men samtidig skal jeg øve mig i at finde balancen mellem at booke op og ikke blive presset over det. Med en hverdag, hvor vi herhjemme er meget fra hinanden, har jeg også brug for ro og mag, og os-tid. Sådan helt uden en deadline på, at nu har vi lige to timer til at få hygget igennem. Nej, gerne hele dage til den slags!

Herhjemme håber jeg sådan, at jeg når at få klaret al oprydningen færdigt i weekenden. Sådan helt færdigt! Dét der med at få ryddet ud og smidt ud har stået på siden kort efter nytår, og det tager både plads i hjemmet og i hovedet. Ej, hvor skal jeg bare give den en skalle! Jeg har endda fået læst Marie Kondos bog færdig, så jeg er helt fueled up af hendes fine betragtninger.

Når jeg har et stille øjeblik i løbet af weekenden, gad jeg godt gøre én af disse ting:

  • Læse et par kapitler i min bog. Uden min telefon i samme rum! Bum.
    I forbindelse med min oprydning/udsmidning, har jeg genopdaget biblioteket, og holdt mig fra at købe en pæn bog (i denne omgang). Jeg har simpelthen lånt ‘Det store i det små’ – inspireret af Emily Salomons bogklub.. Er der mon nogen af jer, som er med på dén?
  • Se flere afsnit af ‘The Fall’..
    Ser I den?? Jeg TØR ikke uden min mand hjemme, så jeg må få slugt nogle afsnit i weekenden.. For den skal bare ende godt!
  • Jeg skal lave lidt DIY, faktisk. Selvom jeg lige har fortalt, at jeg ikke får gjort så meget af det, så gentager jeg nogle af dem som værtsgaver til venner vi skal besøge. Hvilket lede mig til næste punkt..
  • Se venner. Måske endda helt spontant.. Altså, hvor har jeg genopdaget dét der med at se venner. Bare en time eller to! Det rykker altså noget. Faktisk tror jeg lidt jeg havde glemt, hvor meget jeg havde savnet det. Lidt ligesom jeg glemte, hvor meget jeg elskede kaffe, da jeg ikke kunne drikke det, da jeg var gravid (fordi det gav mig kvalme, ikke fordi jeg ikke ville). Jeg kan godt mærke, at jeg har været i jule- og specialebobbel i noget tid. Den dér kvali-tid, den falder altså på et tørt sted!
  • Købe nogle ekstra planter. Jeg holder mig fortsat til mit fortsæt om, ikke at købe noget, så længe jeg rydder ud. Så jeg gad godt, men jeg gør det ikke (det er i hvertfald min intention!) SÅ: Køb da lige en plante eller to for mig.. Please?

fullsizeoutput_743

Hvad byder jeres weekend mon på?

Kærligst S

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdagstanker: Work/Life balance