Når glasset føles halvt tomt

Tirsdagens tip: Avokado-tippet over dem alle

Som I måske kunne tyde på min instagram i går, så er der altså (næsten) ikke noget som mad, der kan redde mit humør. Vende en lidt øv-præget-stemning til noget meget bedre. Derfor er dagens tip HELT på sin plads efter gårsdagens skriv (og dertilhørende sindsstemning). For det ligner mig ikke. Så jeg sætter alle sejl ind. I dag har jeg eksempelvis sat mig på café (igen). Med to gode ostemadder og en varm drik on the side. Jep. Jeg er all in på ‘because you’re worth it’ disse dage 🙂

Egentlig er dette tirsdagstip tyv-stjålet over frokostbordet på verdens bedste kontor. Mit kontor, nemlig 😉
Det er Cathrine, som kom med guldkornet, som vi sad dér og smurte vores mere eller mindre famøse rugbrødsmadder. Tippet er mest af alt praktisk, men jo egentlig også ret så flot. For hvad er egentlig meget flottere end en ægte moden avokado??

afterlight-50

Her er tippet (som jeg altså har fået tilladelse til at videregive 😉 ):

  • Kend en moden avokado ved at kigge bag ‘knoppen’.
    Er hullet bag lysegrønt (som en flot og moden avokado), er avokadokødet bag også modent og flot 🙂

img_5726

There you have it. Aldrig mere tvivl om avokadoens stand bag skallen. Jeg har selv i et par uger efterprøvet teorien. Den holder ski. Det må jeg sige.

Tippet fik Cathrine selv overleveret af en eftersigende både smuk og gammel tanzaniansk kvinde. Så jeg tænker, at det ikke kan være andet end ægte sandt og godt 🙂

Jeg håber at vejret og maden i møder er gode ved jer i dag!

Vidste du også, at du kan følge mig på bloglovin’ og på Instagram? Hvis du har lyst, altså 🙂 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når glasset føles halvt tomt