Mandag = tid til selvforkælelse?

Tirsdagens tip: Billigt og let sengetæppe

Bedre sent end aldrig? Om tirsdagen forsøger jeg at give et lille tip. Jeg har en forkærlighed for små tips, som kan gøre hverdagen nemmere og måske endda smartere. Smartere på begge de måder der falder mig ind. Kriteriet for hvad der er et ‘tip’ er, er med andre ord, at det er relativt praktisk, og så gør det altså heller ikke noget, hvis det også er en smule æstetisk. Denne tirsdags tip synes jeg viste sig at leve op til begge dele!

Dagens tip er såre simpelt, egentlig. Det handler om, hvordan man kan få sig et billigt og enkelt sengetæppe.. Er jeg den eneste der synes at flotte sengetæpper er usandsynlig dyre? Og desuden synes jeg også at de fleste ‘hele’ sengetæpper (dem der dækker hele sengen) ofte syner ‘lukkede’ og ‘stive’. I hvertfald til vores indretning.

Derfor er dagens tip: Bruge en enkel dug som sengetæppe! Læg dugen over fodenden af dynen, et voila..

fullsizeoutput_8fb

På den måde får man et sengetæppe som blot dækker den nedre del af sengen, og har uendeligt af muligheder for farve, materiale og struktur. Kun fantasien sætter grænser. Og ikke pengepungen.

Rigtig god tirsdag 🙋🏻‍♀️

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag = tid til selvforkælelse?