Immaterielle juleønsker

Inspiration til julegaveindpakning 💫

Jeg har (som jeg fortalte i går) en syg datter. En lille pige som har feber og gror 4 tænder på én gang. Hun har netop lært at sige “av”, så hun holder sig for munden og siger “av, av, av”. Selv i søvne. Lille pus! Tænk, det anede jeg ikke var en ting, det dér med at gro tænder, før jeg fik hende. Nu er det MEGET en ting, og hun bliver ramt af høj feber hver gang. I dag er min mand hjemme og jeg sidder på café, for at kunne koncentrere mig om opgaven …Siger jeg, mens jeg skriver det her 🙈  Om 1, 2, 3 sek. er det tid til opgave dér!

image-1

Jeg tog dog en lidt længere morgen derhjemme med tid til kaffe, lidt ramasjang og at pakkede et par julegaver ind. Billedet ovenfor er tyvstjålet fra min instagram, hvor jeg viste min indpakning frem for kort tid siden.. Jeg tror, at jeg kommer til at køre en low-key udgave som dem på resten af pakkerne også.. Less is more nogle gange, ikke? Og julen er her jo lige om lidt!
Men hvis I trænger til lidt mere inspo, så har jeg set nogle fine foreslag rundt omkring. Se bare her:

Man kunne lave til- og frakort af selvhærdende ler

diy-clay-gift-tags

Photo from: BURKATRON

Eller pynte pakkerne med fint silkebånd…

onlydecolove4

Photo from: Only Deco Love

Eller.. man kunne pynte med grafiske bogstaver.

På linket nedenfor er der en henvisning til en print-selv udgave af disse bogstavkort!

printable-initial-gift-tags-2-1

Photo from: HOMEYOHMY

 

 

Hvordan mon I tænker at pakke jeres gaver ind?

Hvis I da pakker gaver ind, i det hele taget?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Immaterielle juleønsker