Mandagsskørheder

Tirsdagens tip til tiden

Jeg kæmper med at holde styr på tiden. Den løber fra mig, og går ofte for stærkt.
Og så er det godt med et pænt ur til at minde sig om, hvad klokken har slået. På den måde er ugens tirsdags tip altså både praktisk, kvadratisk og af godt useende (hvis du spørger mig).

Dagens tip er egentlig ét som jeg kom i tanke om i weekenden. Jeg blev spurgt ind til, hvor jeg fandt mine tips. Sandheden er, at jeg nu primært blot kommer i tanke om, at jeg selv bruger dem, eller finder inspiration på det store pinterest. Men inden jeg selv startede bloggen her, brugte jeg meget tid på den gode gamle Homesick-blog, som jeg fulgte i mange år. Med glæde.

De gav i sin tid dette tip, så måske du også kender det allerede(?), men hvis ikke, skal det altså ikke gå til spilde. Med tanken på denne fine blog, kom jeg i tanke om, at jeg endnu ikke har fået installeret tippet på min nyeste mac (som altså snart er et år gammel). Tippet kan også bruges på andre computere end mac.

Fotocredit: Blood & Champagne

Fotocredit: Blood & Champagne

 

Tirsdagens tip går altså ud på, at man kan lave sig en screen saver, som ligner et retro flip-over-ur via dette link. OBS: vær opmærksom på, at du skal trykke på knappen “download for mac/windows” og ikke på de små og blå reklamer rundt omkring.

Hvis du (som jeg) ikke fik lov til at åbne den downloadede screensaver, så følg denne youtube-forklaring, men husk at låse din computer igen bagefter.

Vil du gerne se skærmen gemt, og hvordan man kan indstille den forskelligt , så følg eventuelt denne youtube-illustration. Dét gjorde jeg også. og jeg valgte at installere uret i en 24-timers udgave og i et lidt mindre format.

Rigtig god tirsdag til dig.
Må tiden gå i et helt tilpas tempo 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsskørheder