SPOT on: Vægopbevaring

Når en fredag føles som en mandag

Egentlig har jeg sjældent den så famøse monday-blues. Som jeg har det med lørdag formiddag, har jeg det ofte mandag morgen: ugen er endnu fuld af potentiale! Men denne fredag er jeg altså lige blevet slået lidt hjem af monday-blues’en.

fullsizeoutput_5ca

Min store kop kaffe, min yndlings notesblog, en plante og mit nyeste DIY-kakkelbord. Ret god kombi til at skyde fredagen i gang!

 

Her til morgen måtte jeg tisse med barnet kravlende om fødderne på mig, tage mit eget tøj på med bassen på armen, og jeg nåede ikke andet end at tage tøj på (ikke engang en trucker-vask (sorry for sharing)), før vi måtte ud af døren – sådan en morgen, havde vi. Vi har bunker (okay, et bjerg) af vasketøj, som venter på at blive foldet og lagt på plads, og jeg har ikke nået halvdelen af det jeg havde håbet denne uge. Og jeg hoster. Jep, og jeg piber over det 😝

… Måske blues’en skyldes, at jeg havde anden vejledning på mit speciale i går, og at jeg derfor nu rigtig kan se for mig, at jeg jo faktisk skal nå en masse 🙈  Here we gooo… 

… Måske blues’en skyldes at jeg  havde en baby (hun er vel ret beset et barn nu), som takkede nej til amning i går aftes – for første gang nogensinde. Så måske jeg har ammet hende for sidste gang nogensinde?? Don’t grow up too fast!

…. Måske blues’en skyldes, at det er efterår, og efterår oftest får mig til at putte derhjemme – også selvom det er fredag..

… Måske min krop (og hjemmet) kalder på weekend? Det er dog snart weekend! Men ikke helt endnu – jeg ville så gerne kunne gå på weekend med god samvittighed i forhold til mine to-do-lister.Så jeg har altså ikke tænkt mig bare at lade det stå til. Det er jo trods alt fredag. Og solen skinner!

DERFOR vil jeg:

… På vej hjem fra vuggeren invitere en mor fra mødregruppen på spontan kaffe. Done √

… Om lidt vil jeg tage mig et dejlig varmt og langt bad efterfulgt af en varm kop kaffe til at starte dagen (forsinket) på!

… Bagefter vil jeg få klaret min. 3 punkter fra min to-do-liste!

… Som belønning vil jeg gå en god tur i solskinnet og købe mig selv nogle fredagsblomster!

… Og så vil jeg få klaret det sidste jeg kan nå herhjemme før min mand og datter kommer hjem til tidlig EFTTERÅRSFERIE! <3

 

Tænk engang, nogle gode ting jeg har at se frem til, til trods for monday blues on a friday!

Hvad har I af planer for en (forhåbentlig god) fredag? 🙂

 

3 kommentarer

 • Dalby

  De vokser hurtigt de kære små 🙂
  Min den store er lige blevet 23! what the f… skete der lige der og den lille er snart 6 og jeg er åbenbart blevet gammel 😉

  nå det jeg ville sige var, tak fordi du deler dine tanker det er hyggeligt at følge med 🙂
  Min fredag skal bruges på at blive rask, i hvert fald rask nok til at kunne tage min nuller med i Lalandia her i weekenden 🙂
  ønsker jer en dejlig weekend og glæder mig til at følge lidt med på sidelinjen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stay Strange

   Hvor er det dejligt at høre at du følger med! Nogle gange kan jeg godt blive lidt i tvivl om, om det er ‘rigtige’ mennesker som følger med i den anden ende 😉 Så virkelig rart at du tog dig tid til sådan at kommentere!

   Ja, på én måde er det som om tiden går langsommere, fordi ens barn lærer så meget, og får så meget ud af tiden, og på den anden side er det jo kun et øjeblik siden at hun kom til verden. En meget mærkelig størrelse, den tid! Og jeg kan kun forestille mig, at det bliver mere og mere syret, som ens børn vokser sig større!

   Jeg håber at du bliver rask til en rigtig god og (hvad der måtte føles som en) lang weekend! 😃

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dalby

   sådan tror jeg alle der blogger tænker “skriver jeg til andre end mig”? 😉
   jeg synes at tiden bliver mere intens men samtidig stikker den også af. jeg har i hvert fald lært at jeg skal værdsætte tiden mere efter jeg har fået børn:)
   tak er heldigvis ved at føle mig mere rask 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPOT on: Vægopbevaring