Vitrineskab: Mit bedste IKEA-hack

D I Y: Det letteste pandebånd!

Jeg har i flere uger (ok, måneder!) haft noget stof liggende, fordi jeg havde en ambition om at sy et hårbånd til min datter. Hun er nu begyndt at have sådan noget hår, som der ikke rigtig kan sidde hårelastikker i, men samtidig er få hår efterhånden så lange at de når ned i øjnene på hende. Og jeg nænner simpelthen ikke at klippe hende, når nu hun ENDELIG har groet sit eget hår.
Derfor så jeg chancen for, at hun da skulle have sig et pandebånd!
Meeen det er altså først i dag det blev gjort. Og sikke en skam det ikke skete før.
MED den tid jeg brugte på at hente symaskinen på loftet, tog det vel max 15min.

Så dét vil jeg ikke snyde jer for. Jeg tænker allerede nu at resten af stoffet skal udnyttes til værtindegaver/gaver til mine veninders børn. Hurra for lette DIY’s som man endda kan give som gave 😉

 

Here we go:

1: Klip to lige brede stykker stof. STRÆKSTOF vel at mærke. Mine var ca. 9cm. til min datter. Jeg synes godt det må have lidt bredde, så det ikke bliver for ‘tøset’ (til min smag – alt er jo en smagssag her). Hvis jeg ville lave et til mig selv, ville jeg lave dem endnu bredere.

fullsizeoutput_558

2: Fold dem som vist på billedet nedenfor

fullsizeoutput_559

3: Sy hårbåndets ender sammen, så hårbåndet får den ønskede omkreds. Jeg målte blot efter et købt hårbånd jeg havde liggende.

fullsizeoutput_55a

 

OBS. Sy med overlock-indstillingen så din maskine ikke går i knuder og du bevarer elasticiteten i stoffet. (Ps. jeg har selv aldrig syet i strækstof på min maskine, så jeg måtte lige slå det op i manualen.)

fullsizeoutput_55b

God fornøjelse!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vitrineskab: Mit bedste IKEA-hack