Skal vi danse, mor?

Vitrineskab: Mit bedste IKEA-hack

Da vi flyttede ind i lejligheden her, var vi straks på udkig efter et vitrineskab. Oprindelig var det fordi det kunne løse vores opbevaringsudfordring i køkkenet, men det blev også hurtigt også fordi  der er noget meget udtryksfuldt over sådan et møbel. Det kan være en lille udstilling samtidig med at det ikke skaber ‘uro’ i rummet pga. de skarpe rammer (i bogstaveligste forstand). Og så er det for mig også en del af dét at have fået en ‘voksenbolig’ – et rigtigt hjem. Hvorfor ved jeg ikke helt. Måske fordi dét at have nogle vinglas, noget stel og nogle gins stående sådan til skue symboliserer et ‘voksent’, settled liv 😉 I al fald blev det et stort ønske, og jeg kiggede længe…

img_1288
Efter lang tids søgen endte vi med at springe alle de dyre varianter over, og endte simpelthen med at købe et REGISSÖR vitrineskab fra IKEA i mørkebrun. Jeg sleb det først overfladisk (så malingen kunne binde), rensede efter med trærens og malede det til sidst i en sort træmaling med ok høj glans. Så selvom vitrineskabet altså ikke er i metal, får det ved første øjekast lidt et indtryk af at skinne som var det metal 😃 Desuden er træet lettere lige at køre med en klud når det er med glans.

img_1295
En anden bonuseffekt ved et vitrineskab er, at det trods dets størrelse kan skabe et indtryk af et større rum. Glaslågernes genspejlning gør nemlig at rummet virker større.
img_1286
Hvis man er mere til hvide vitrineskabe, har jeg set at IKEA netop har lavet dette vitrineskab i hvid. De producerer det dog endnu ikke i sort. Men det gør heller ikke noget, hvis du spørger mig. At male det, og gøre det til sit eget, er altså en helt særlig følelse, som ikke kan købes 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal vi danse, mor?