Ugens opdagelse: En listefri ferie. Er det muligt?

Bind tørklædet om hovedet

Apropos gårsdagens udgivelse om lister, så nåede jeg (naturligvis) ikke halvdelen af mine DIY’s derhjemme inden ferieafgang. Jeg nåede simpelthen ikke at tage billeder af dem. Så dem har I til gode 🙂 Dette har altså efterladt mig med ellers planlagte indlæg, som ikke kan udgives fordi billederne mangler. Men nogle gange er begrænsninger noget af det bedste for kreativiteten. Sådan har jeg det i al fald. Måske er dette indlæg et eksempel på dette, eller også er det mig, der forsøger at få et DIY-agtigt projekt ud af noget ret lige til?

I al fald, har jeg gået og leget lidt med min datters tørklæde. Et tørklæde, som jeg egentlig købte fordi jeg tænkte, at det ville gøre sig godt her i varmen. Meeen jeg kan jo så godt lide multifunktioner, og har desuden et ret godt øje til mønsteret. Med andre ord, har jeg gået og forsøgt mig med tørklædet som hårbånd, siden vi landede på spansk jord.
(Den mindre polerede fremstilling er, at jeg har talt meget grimt til det, for at få det til at sidde nogenlunde flot. Det tog et par gange, før jeg  lige kunne gennemskue det. Måske jeg alligevel er gået i feriemode i hovedet?) Dét ‘feriearbejde’ skal altså ikke gå til spilde, synes jeg. Jeg vil derfor dele med jer, hvordan man kan binde et tørklæde som hårbånd.
Lige som med denne guide, er jeg lidt i tvivl om, om dette indlæg overhovedet kan gøre sig som DIY, som et tip eller måske blot  som et ‘billigt trick’.

Uanset hvad. Her er et lille input til, hvordan man kan bruge et tørklæde til hårbånd:
Forklaring i billeder

Feriehåret, når det er bedst. Uredt og tilsandet. Fodspor fra dagenes strandture…

Forklaring i ord
  • Bind to knuder på enderne af tørklædet, så omkredsen passer med 2 omgange om hovedet.
  • Spred tørklædet ud på bordet – i en cirkel.
  • Drej det nu til et 8-tal. Eller drej det eventuelt med to snoninger midt på 8-tallet. Det sidste synes jeg giver den flotteste version, men det er en smagssag.
  • Læg nu de to cirkler oven på hinanden.
  • Tag hårbåndet på, som du vil tage et hårbånd på (med hovedet nede/oppe). Måske strammer det lidt til en start, men min erfaring er, at det giver sig lidt i snoninger/knuder, så giv det lige en chance før du piller det af igen 🙂
  • God fornøjelse! Og god sommerdag!

Husk, at du er velkommen til  at følge mig på Instagram eller Bloglovin’, hvis du har lyst.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens opdagelse: En listefri ferie. Er det muligt?