Tirsdagens Tip #1

Inspiration til opbevaring i soveværelset

Undrer du dig også over, at der aldrig er skabe eller garderobepladser i boligmagasiner og diverse hometours? Det gør jeg!  Hvor gør de dog af alt deres tøj??

Vi mangler plads. Hvordan man end vender og drejer det, så har vi ikke nok opbevaringsplads – særligt til vores tøj. Min mand dyrker så meget sport, at han jo nærmest bruger tre sæt tøj om dagen, og det tager jo bare plads, altså. SÅ. Jeg er i gang med at researche lidt på nogle løsninger.

Faktisk har vi allerede en masse opbevaring under sengen – et rigtig diy-projekt, som jeg viser jer en anden god dag. Men det er altså ikke nok kun med dét. Og sandheden er nok også at jeg både er lidt kræsen, er opsat på at få det MESTE og bedste ud af vores sparsomme plads. Og det kræver research!

Følgende har været retningsgivende for min søgeproces: For det første, synes jeg ikke så godt om store ‘kasse-klædeskabe’. Det tager meget plads, der er meget spildplads plus det syner af virkelig meget i vores lille soverværelse. Som et rum i rummet. Så dén mulighed er udelukket. Derudover har jeg heller ikke lyst til at vores tøj skal hænge til skue. Til dét er vi for store rodehoveder, og for det andet synes jeg ofte at det syner af meget. Det skal være farvekoordineret og enkelt, hvis det skal se helt lækkert ud. Og så er vi tilbage til, at vi har for mange ting til dét show 😅  Men lad mig da vise jer, hvad jeg har fundet af inspirationsmuligheder:

Opbevaringsplads fordelt rundt i rummet

collage-2017-11-08-5

Photosource:1, 2, 3

Alle disse tre billeder illustrer, hvordan man kan udnytte hele værelset: At sætte et skab ind i hjørnet, have kasser over sengen og et skab ved siden af, samt at have hængende skabe med bænk til opbevaring under. Særligt den sidste løsning er jeg pænt vild med. Det er som om der er byttet op og ned på det ‘normale’ ved at de faste skabe er hævet over jorden. Og så kan jeg ret godt lide at bænken er en lille udstilling af lækre sager. Plus jeg ser for mig, at den ville være god lige at hænge tøjet på, når man hopper under dynerne.

Reoler over sengen

collage-2017-11-08-4

Photosource: 1, 2, 3

I virkeligheden er dette ikke så meget en garderobeløsning som en reol-løsning. På billederne her er der vaser, bøger og planter udstillet. Men som på det første billede kunne der være et fint og let look over det, hvis man anbragte kurve/kasser på hylderne over sengegærderet. Desuden giver det et personligt look; en ‘ramme om sengen’ som er let at variere efter årstid, temperament eller pladsmangel!

Lukket opbevaring rundt om sengen:

collage-2017-11-08-6

Photosource: 1, 2, 3

Den tredje løsningsmulighed er, at hænge lukkede garderobeløsninger over (og evt. ved siden af) sengen. Særligt den første løsning syner ikke rigtig af noget som helst. På den måde ville man kunne udnytte al den vægplads der er over hovederne af os når vi sover. Desuden forestiller jeg mig, at det virker ret huleagtigt sådan at ligge med noget som så tydeligt omkranser sengen. Jeg ville dog klart – som på alle tre billeder – kombinere et stort lukket møbel med enkelte åbne hylder, for netop at give mere luft og personlighed til indretningen.

Opbevaring i forlængelse af dør

collage-2017-11-08-7

Photosource: 1, 2, 3

Den sidste løsning ved jeg godt umiddelbart ‘bare’ ligner et stort skab, som jeg jo netop havde sagt, at jeg ikke ville have 🙊  MEN det gør en forskel her, at skabene for det første er delt ind i flere låger. Og vigtigst af alt, så har det simpelthen en anden effekt at skabene er placeret omkring eller i forlængelse af en dør! For mig at se virker det ikke som en kasse i rummet, men nærmere som en forlængelse af væggen. “Hov, væggen var lidt tyk her – men smart, at den er udnyttet til opbevaring!” Smart, det er det, ja!

 

 

Hvilken løsning synes I bedst om?

Rigtig god onsdag til jer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagens Tip #1