Når jeg går rundt om bjerget som katten om den varme grød...

Christmas time is here!

Okay, okay, jeg skal nok sørge for, at der kommer til at være andet end jul herinde i december måned. Men lige nu skal den altså have fuld spade, som man siger hvor jeg kommer fra.. Det er nemlig jul! Hurrah!! 👏🏻
Ej, hvor skal jeg spise meget chokolade, høre meget (corny) musik og tænde mange stearinlys. I år kan jeg måske endda følge med på kalenderlysfronten, eftersom jeg kommer til at bruge ok med tid herhjemme (med mit speciale – og julemusik og chokolade, naturligvis).

Min weekend bliver gennemsyret af julehygge. Faktisk er jeg liiidt i tvivl om, om jeg har taget munden fuld. Men jeg vil det hele så gerne, så specialet må blive i ‘pauserne’ mellem arrangementerne.
I dag skal jeg se nogle veninder. Vi har alle fået børn indenfor få måneder, så vi tager de små under armen og hygger julen ind alle sammen. Jeg tror det bliver noget med at spise den ind, faktisk. I morgen får vi en hel gruppe venner på besøg (nogle af dem voksne, nogle af dem børn), og så skal vi ellers lave julepynt og spise risengrød. Søndag bliver naturligvis ikke mindre julet – det er jo første søndag i advent! Så vi skal se familie og udveksle adventsgaver. Og måske endda en tur i tivoli (jeg kan ikke heeelt finde ud af, om det er en god idé med de små i weekenden!?). Faktisk bliver jeg lidt stakåndet allerede nu. Mest fordi jeg jo gerne skulle nå andet end dét jeg har beskrevet. Som lige at skrive lidt her og der og alle vegne. Og gøre klar til gæster, og ordne vasketøj. Og pakke adventsgaver ind, og følge op på et par praktikansøgninger. Og ja, vel egentlig ogås nå i bad. Nu vi taler om det, tror jeg da at jeg vil starte med dét. Et varmt bad, og så måske en kjole på, og så ellers gå i krig med dagens gøremål (tilsat chokolade og julemusik, fik jeg sagt dét 😅) .

Hvad byder weekenden mon på for jer?

 

Hvis jeg havde lidt mere tid til overs, ville jeg bruge den til:

  • At forme en lyskæde som et juletræ, som her.
  • At se filmen The Holiday. Det er julestemning.
  • At finde julepynt frem, og hænge lidt op… (Okay, det kommer jeg nok til at gøre i løbet af weekenden. Faktisk måske allerede i dag. Jeg skal jo alligevel op på loftet med vasketøj!)
  • At lytte til podcasten “Hej Mor”. Jeg er ikke selv nået dertil, men jeg har en idé om, at den vil være lige mig. Er der nogen af jer der har hørt den?
  • At høre denne sang på repeat (tjek lige hunden og lyskæden i sofaen). Kitch eller catchy? Uanset hvad, så har den bragt mig i julestemning!

image-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når jeg går rundt om bjerget som katten om den varme grød...