Hvis bare det er med dig, så er alt godt

Fredag med sne, juice og Hugo?

Nu er det snart weekend, og hvor vi er, falder sneen i store fnug. Faktisk ret virkelig idylisk. Så lad os lige glemme, at det var marts. Og bare lade som om det reelt er vinter stadig 🙂 Vi er draget til mine svigerforældre, og senere på weekenden skal vi til min mormors fødselsdag. Det bliver en dag i familiens skød. Igen. Og det er dejligt. Lige som vi kan li’ det 🙂
Jeg har dog forsøgt at gøre ugen lidt god for mig selv. Sidste uge følte jeg ikke, at heldet var med mig. Det er ikke blevet meget bedre på den front i denne uge. Jeg faldt i tirsdags ned af en bakke, og fældede min datter på vejen. I ved, så hun havde mudder i hele hovedet og jeg havde det på hele min bagside. Så.. Vi tog ud og spiste croissant og kaffe på vores stamcafé. Og sådan har min indstilling været hele denne uge, og vil være det i resten af ugen: Min tilsyneladende vedholdende klodsethed skal ikke få mig ned med nakken – så svarer jeg bare igen ved at være ekstra god ved mig selv 🙂 Og egentlig er det jo blot win-win på den måde: Der er vildt meget jeg kan grine af, med alle de uheld og klodsetheder, og samtidig gør jeg mig ‘fortjent’ til en masse lækkert. Sådan var min logik i hvertfald for ugen der gik. Og for weekenden også.

Derfor håber jeg at weekenden vil bringe mig nogle af følgende fredagsfif:

 • Juice(!)
  Vi fik en slow-juicer for mere end et år siden, og i starten brugte vi den nærmest hver weekend. Men pludselig forstummede det lidt. I denne uge har jeg dog fået juicet en stor flaske som holdt resten af ugen, og ét er sikkert: Der går ikke længe før den kommer frem igen. Min favorit er den klassiske med gulerod, æble, appelsin og ingefær. 
 • YAY! Ud og kælke…
  Den slags er altså bare særlig magisk med et barn. Men det dur også uden 🙂 Faktisk kan det jo gå væsentligt vildere for sig, så. Og altså, hvor det er sjovt, når det bliver lidt vildt på store bakker! 
 • Yoga (på stuegulvet?)
  Jeg blev spurgt denne uge, om jeg dyrker noget sport. Og jeg måtte med nedslået blik indrømme, at det gør jeg overhovedet ikke. Men jeg savner det faktisk lidt. Særligt den type, som gør at jeg kommer ned i gear samtidig med, at jeg føler mig stærkere og afspændt bagefter. Yoga, skal vi snart date? Jeg har set hos Christina, at Adrienne på youtube skulle være god?
 • Spørge om hjælp.
  Vi har så mange drømme og planer for vores hjem. Men sandheden er, at vi ofte synes at det er svært at komme i gang. Jeg mener. Det roder ofte så meget, og så tager det også bare uendeligt meget længere tid end beregnet. Altid. Men vi skal altså snart have sat noget i sving. Så mit håb er, at vi skal spørge nogle gode mennesker til råds. Og måske om hjælp. Det er så motiverende at være flere om det. Det er hyggeligere end at være alene, og det går væsentligt hurtigere. Plus så er der også indbyggede babysittere. Win, win, win. GO!
 • Se ‘Hugo og Helmig’
  Jeg blev i går gjort opmærksom på, at DR3 har lavet en kort dokumentar om Hugo og hans far. Den har endda premiere i aften kl. 21. 45 på samme kanal. Og som de fleste andre DR3-dokumentarer, kommer jeg til at æde denne råt i weekenden. Det håber jeg i al fald. 

Hvad er jeres håb og drømme om weekenden?
Og har klodsethed mon været et tema for jer også?

afterlight-21

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis bare det er med dig, så er alt godt