Ophæng af billeder - som kan fortrydes!

DIY: Billige billeder til væggen (spoiler: det er gavepapir!)

Noget af det der er sværest jeg ved, ved at indrette et hjem er, at få ting på væggene. For det første er jeg altid bange for at fortryde et ophæng. Men dét har jeg fundet en løsning (se sidste indlæg). Derudover har jeg altid tænkt, at netop vægpynt virkelig definerer, hvilken ‘type’ hjem, det er man træder ind i. Og dermed er der opstået en vis berøringsangst fra min side. For hvordan vælger man det rigtige, dét som passer sammen, og som skaber det udtryk man ønsker? Mit svar er (med tiden blevet) blevet: Prøver sig frem! Derudover synes jeg hurtigt at jeg kommer til at falde for alle de dyre ting, når jeg endelig sætter mig ned og søger efter ting til væggene. Og som med hullerne i væggene, vil jeg bare gerne kunne fortryde uden at få helt ondt (i pengepungen).
De seneste måneder har jeg derfor særligt lagt mærke til flot gavepapir. Tænk, så meget papir der langes over disken, som virkelig bare er smukt! Jeg har altid, som min farmor, været glad for at gemme flot gavebånd, men på det sidste har jeg altså også skrabet lidt gavepapir til mig. Jeg tænkte nemlig, at dét ville gøre sig godt som vægpynt!
img_1353
img_1356
Et trick kan være, at klippe papiret lidt mindre end selve rammehullet, og lade det hvide baggrundspapir blive bag. Sådan får mønsteret et mere let udtryk, kommer mere i fokus, og ligner også mere ‘kunst’.
 img_1357
Alle tre billeder her, er simpelthen helt gratis vægpynt (altså ud over rammen, som jeg har købt): Gavepapir gone wild 😉
Rigtig god jagt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ophæng af billeder - som kan fortrydes!