Tirsdagens tip til anretning af is

‘Bestået’

I virkeligheden er det et lidt skørt label. ‘Bestået’ eller ‘ikke bestået’. Oven vande eller…? Sandheden er, at jeg indtil nu har været forskånet oplevelsen af ikke at bestå. Alligevel har jeg frygtet flere gange. Tvivlet på mine egne evner HELT ind til benet. Særligt, når det sådan “rigtig” gjalt.
I søndags holdt jeg jo en fest. En fest, hvor jeg fejrede en færdiggjort uddannelse. Skæbnen ville dog, at jeg ikke nåede at få et endeligt svar på min sidste eksamen – inden jeg hold festen. Jeg tjekkede svarsiden fredag aften. Intet nyt. Lørdag turde jeg ikke. For tænk, hvis der var negativt svar, og jeg få timer senere havde huset fuldt af gæster?
Et svar som altså kunne være ét af to: Bestået eller Ikke bestået.
I dag kom så svaret. B’et for ‘bestået’. Og det er helt skørt. For omend jeg jo har fejret det, så er det altså sådan, at jeg først NU er ægte fri. Fri af det danske skolesystem, som jeg (afbrudt få gange) har været indskrevet i siden jeg var 5 år gammel. Jep. Ingen efterskole til mig. Et par sabbat år dog, men ellers full on school.
TÆNK. Virkeligheden er her. Voksenlivet, hvor der ikke længere er nogen der lægger en plan for det næste halve år. Dét skal du lære eller det skal du nå.  Disse kompetencer vil du erhverve dig.. 
Livet er nu på en ny måde ét, hvor alt er op til mig. Også en indtægt, en dagsplan og en.. Karriere? Et liv på den anden side. Med hud og hår – mig midt i det.
Jeg tror liiige jeg trænger til en drink ferie til at sluge den ferie til at lade det bundfælde sig.
Og heldigt for mig, stikker vi af på fredag.
Måske jeg lander på dansk jord med en lidt bedre forståelse af min nye ‘virkelighed’.
Husk, at du er velkommen til  at følge mig på Instagram eller Bloglovin’, hvis du har lyst.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagens tip til anretning af is