Monday Mood. uden moody

Tirsdagens Tip: Billige glimmersokker

Det er tirsdag, og jeg tænkte at jeg igen ville forsøge at få ‘Tirsdagens Tip’ op at køre.Dog har tirsdagens tip ikke været herinde hen over julen, så et nyt år er vel et godt sted at få noget genindført? Jeg udgav i øvrigt også ét sidste tirsdag, så med to i rap er vi vel i gang igen?
Jeg har luret lidt på nogle andre bloggere. Og mange af dem laver jo dét smarte trick, at de har et tilbagevendende type indlæg, som kommer igen enten en gang imellem, en gang om måneden eller en fast ugedag. Det er smart både for læserne og for bloggeren. Særligt hvis man som mig er glad for lidt struktur og rammer. Tirsdagens tip opstod altså både fordi det var fedt for mig at have et koncept at vende tilbage til, men også fordi jeg bare virkelig selv elsker tips og tricks. I alle henseender. Dertil kommer det at  tips egentlig godt kan virke lidt kedelige at læse – så jeg tænkte at jeg ville spice det lidt op med en gang allitteration…

Denne uges tip går på et lidt anderledes ét af slagsen. Normalt skriver jeg ikke rigtig om tøj eller beklædning. Sådan en vintertirsdag kalder dog på lidt glimmer. Og hvis der er noget jeg er særligt glad for, er det glimmersokker.

Jeg fik mit første par glimmersokker for et par år siden, og siden har det være et tilbagevendende tema for mig. Det er lidt ligesom med lækkert undertøj, synes jeg. Det giver sådan en nice følelse at have noget på, som få én til at føle sig lidt festlig, uden at det er synligt udadtil. Som en lille selvforkælelse, som man kan trække lidt på smilebåndet ved at komme i tanke om – eller få øje på. Min lille hemmelighed med mig selv (eller hvem jeg nu vælger at vise den til 😋)

Jeg har mest fået glimmersokker i gave fra lidt dyrere mærker, men den anden dag, da jeg gik tur i Føtex (Jep, når det er så koldt, er det dér jeg går tur), fik jeg øje på et par glimmersokker – i en meget fin turkis nuance. Jeg lagde dem i kurven, helt uden at vide hvad de kostede. Jeg tænkte, at de vel ikke kunne være SÅ dyre, når nu de blev solgt i et supermarked.. Da jeg kom til kassen blev jeg alligevel pænt overrasket. De kostede simpelthen KUN 10kr. BUM.

Så tippet er hermed givet videre: Hold udkig efter mega billige glimmersokker i føtex (eller andre supermarkeder), hvis du er til den slags..

Jeg håber at du får en rigtig glimrende tirsdag!

… Too much?

fullsizeoutput_72c

Ja, du ser hvad jeg har gjort 🙈 Måske det mest wannabe-blogger-agtige og fjollede jeg til dato har gjort! Men altså, jeg har set så mange fine sokke-billeder på insta hen over julen. Og jeg vil også være med.. De stritter benene op mod en hvid væg, og ser smarte ud, alle de dér instagrammere..

Insider info: Det er godt nok er svært at tage sådan nogle billeder af sig selv. Godt jeg bor på femte, så ingen kiggede ind ad vinduet, siger jeg bare!

Jeg kan ikke helt sætte fingeren på, hvad jeg ikke har gjort forkert på dette billede. Jeg ved, at jeg har sat forkert fokus, at jeg er for tæt på, og at benene er for hvide. Fødderne er nok heller ikke helt sexede nok?
Men altså her er de! De fine turkise glimmersokker 💫

Jeg vil lige for en god ordens skyld tilføje, at jeg hverken er sponsoreret eller på anden måde er blevet påvirket til at skrive dette indlæg. Jeg bor blot (farligt) tæt på en føtex 🙈

6 kommentarer

 • To Liv

  Ej hvor skriver du altså SKØNT! 👍🏻😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stay Strange

   TAK! Dét gør mig virkelig glad, at du synes det! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er mig der takker – du har fået en ny og MEGET loyal følger :O) Glæder mig til at få læst alle dine gamle indlæg. God weekend

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stay Strange

   Du aner ikke, hvor glad den kommentar gør mig. Tak for dét 🙂 Jeg håber også at din weekend bliver rigtig god og rar! Kærligst S

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har en del par efterhånden af de der hjemme i skuffen. De kan købes i både Føtex og Bilka. Og for 10 kroner, så bliver man jo næsten nødt til at købe et par 😉 ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stay Strange

   Præcis! Årh, fed info, at de også findes i Bilka!
   Jeg føler aldrig rigtig helt at jeg har sokker nok. Og så af glimmersokker? Keep’em coming 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Mood. uden moody