Børnekøkken (i hacket udgave)

Jeg vælger altid…

Glædelig søndag!

I alle de år jeg har læst blogs, har jeg altid synes det har været sjovt at læse små hurtige sætninger om menneskers præferencer, tanker eller smag. Fordi det altid får mig til at tænke på, hvor forskellige vi alle er. Jeg mener, tager man eksempelvis ens sliksmag, så kender jeg ingen mennesker, som kan lide eller ikke lide præcis det samme. Og sådan er det på alle punkter, tænker jeg? Vi adskiller os altid på én eller anden måde fra hinanden, men har heldigvis også slående meget tilfælles. Og det bliver jeg altid mindet om, når jeg læser indlæg med titlen “10 hurtige” eller “jeg har aldrig” eller “om…” (okay, de har mange andre titler, men lige nu kan jeg slet ikke huske dem!) Hvilket minder mig om en lille detaljer ved mig; Hvis jeg føler, at der bliver lyttet indgående til mig, så glemmer jeg ofte vigtige ord eller vendinger.

Jeg har i dag kaldt en sådan liste for “jeg vælger altid (____ frem for ____)”. Sig endelig, om I synes det er sjovt at læse. For sandheden er, at jeg føler det pænt navlepillende. (Præcis som da jeg tog nedenstående billede.) Men også lidt sjovt. Hvis man må sige dét højt 😉

Derfor kommer her dagens ‘små hurtige om mig’. Kommentér endelig her under med lidt om jer.
ALTSÅ, hvor jeg godt gad vide mere om jer, som læser med! <3 Here we go…

Jeg vælger altid…

 • … Grovvalsede havregryn frem for finvalsede.
  Konsistensen af de finhvalsede er simpelthen for vag til min smag. Ha. Rim er i øvrigt altid godt.
 • … Chips frem for slik.
  I skrivende stund har min mand kværnet en pose slik og jeg (næsten) et rør chips. Gæt selv hvilke.
 • … Chokolade frem for slik
  Anytime. Chokolade <3
 • … Forret frem for dessert(!!!)
  Faktisk nærmest hellere tre forretter end almindelig treretters. Hvorfor er dét aldrig en mulighed?
 • … Én god kaffe frem for fire dårlige.
  Jeg vil uden tvivl hellere undvære kaffe et langt stykke tid, end at få flere kopper kaffer af dårlig kvali. U.d.e.n t.v.i.v.l.
 • …Hindbærsnitte frem for alt andet hos en bager.
  På nær måske croissant. Meeen en croissant tæller næsten som ‘brød’ i mit hovede. Hvilket leder mig til næste punkt.
 • … Øko frem for ikke-øko.
  Ja, det lyder måske helligt, men det er det ikke. Jeg er bare halvneurotisk på det område. Jeg har set og læst for meget i én retning, og det vil ikke slippe mig. Til gengæld bilder jeg mig ind, at ø-mærket gør indholdet sundt. Så ja, sukker i øko skænker jeg ikke en tanke!
 • … Papir frem for elektronik.
  Dette er måske lidt halvironisk taget mit job og denne blog i betragning. Men elektronik muliggør en passe positive ting. Det synes jeg virkelig! MEN i forhold til kalender, noter og bøger foretrækker jeg altid papir-udgaver(!) Faktisk har jeg aldrig (rent privat) læst en eneste e-bog eller benyttet mig af en e-kalender. 
 • Stearinlys frem for snyde-stearinlys.
  Jeg ved godt at stearinlys er dårligt for indeklimaet, og jeg har da også skåret gevaldigt ned på antallet af stearinlys. Men. Jeg føler (som du nok kan læse dig til i min beskrivelse af de lys, som ikke er stearinlys), at jeg snyder ved at bruge fake lys. Det er jo ikke stearinlys. Så lad vær’ med at forklæd dig ud som ét!

afterlight-20

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnekøkken (i hacket udgave)