Jeg tror, vi bliver!

Ti skridt bagefter på en fredag

Så blev det fredag.
Og hvilken uge. Jeg har haft så rocker travlt. Sådan virkelig. Både rent praktisk (vi har stået på hovedet for at få kontoret på plads på arbejdet), søvnmæssigt (maan, vi kæmper lige pt.) og bare rent administrativt (jeg synes jeg har tusind bolde i luften). Jeg elsker mit job, men altså, jeg kan også mærke at weekend er en god ting i dag 🙂 Det er sundt at slappe af. Det tror jeg. Men jeg glæder mig også til mandag. Når jeg er opladt igen 🙂
Vi er taget hjem på visit hos mine forældre. Og jeg kan ikke tænke på nogen bedre måde at koble helt af på. Og lade op.

Mit håb for weekenden er derfor:

  • Se ‘minimalism’ på Netflix. Jeg har set den én gang i ugens løb, men det er som om jeg bliver nødt til at se den igen. Så, hvis du har lyst, så se den også 🙂
  • Køb da en forårsblomst. I en farve! For: det er FORÅR. Sagde jeg.
  • Okay, jeg ved at jeg har talt om chokoladekiks. Men da jeg i min træthed i morges trængte til en fredagssnack (og kaffe til mælken mælk til kaffen, kom jeg i tanke om cookies med smarties (eller wonna-be-smarties). Flere af dem i weekenden for sure!
  • Strikke. Det skrev jeg også for nogle uger siden, meeen jeg fandt det først frem i går aftes. Altså, hvor jeg dog havde savnet det.
  • Drikke en GT. Eller tre. Helt ærligt. Mine forældre har lige serveret mig en mega lækker én. Og altså. Det bliver man da ikke lige træt af. Eller det gør man jo på et tidspunkt. Sådan træt jeg falder i søvn, men ikke træt af smagen eller drinken. Godt. Jeg stopper mig selv nu.

afterlight-19
Skål og god weekend! 🙂

 

Kærligst S

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg tror, vi bliver!